USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Реконструкція сміттєвого полігону в Брищі обійдеться у 700 млн грн: затвердили нову проєктно-кошторисну документацію

17 Січня 2024 15:44
В обласному центрі Волині затвердили нову проєктно-кошторисну документацію щодо реконструкції сміттєвого полігону в селі Брище. Відповідно до проєкту, загальна кошторисна вартість становитиме майже 700 мільйонів гривень.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

На розгляд членів виконкому винесли проєкт рішення про затвердження проєктно-кошторисної документації за робочим проєктом «Реконструкція старої частини полігону для збору твердих побутових відходів в с. Брище (з рекультивацією земляного покрову) Луцького району Волинської області (коригування)».

Читати ще: Реконструкція сміттєвого полігону в Брищі: які роботи проводять

Як ідеться в пояснювальній записці, реконструкція старої частини полігону для збору твердих побутових відходів у Брищі проводилась відповідно до договору, укладеного в березні 2021 року між департаментом житлово-комунального господарства Луцької міської ради та товариством з обмеженою відповідальністю «Будмонтажсервіс І».

У процесі виконання реконструкції виникла необхідність проведення додаткових будівельних робіт, які не були враховані попереднім робочим проєктом. Щоб врахувати зміни, було укладено договір з проєктною організацією щодо проведення коригування робочого проєкту. Тож через це виникла потреба затвердити коригований проєкт з реконструкції старої частини полігону, що й зробили члени виконкому.

Загальна кошторисна вартість становитиме 694 мільйони 126 тисяч гривень, з них: 519 мільйонів 777 тисяч – будівельні роботи, 32 мільйони 554 тисячі – устаткування, 141 мільйон 794 тисячі – інші витрати.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus