USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Від селфікопів до професіоналів: патрульна поліція Луцька святкує день народження. Фото

19 Грудня 2019 12:22
У день Святого Миколая, 19 грудня, управління патрульної поліції у Волинській області відзначає свій четвертий день народження.

Із цієї нагоди патрульні зібралися на урочисте шикування. Аби привітати копів, вручити їм подяки та відзнаки, до управління патрульної поліції прибули теж представники обласної та місцевої влади, СБУ, прокуратури, суду, ДСНС тощо.

Ще до приїзду гостей на офіційний захід керівник управління патрульної поліції у Волинській області, капітан поліції Андрій Крутень звернувся до своїх підлеглих зі словами: «За 10 хвилин будемо розпочинати. Чекаємо гостей. Але пам’ятайте, що це наше свято, а гості приїдуть, щоб привітати нас».
Насамперед із вітальним словом до поліцейських звернувся керівник головного управління Національної поліції у Волинській області, генерал поліції третього рангу Петро Шпига.

«Сьогодні річниця створення підрозділу, який першим приймає виклик і виїжджає на подію», – зазначив він і додав, що патрульна поліція постійно розвивається, а поліцейські вдосконалюються і набувають нового досвіду.

Петро Шпига звернув увагу, що на Волині спостерігається належна взаємодія між усіма структурними підрозділами поліції.

«Ви спільно несете патрулювання, розкриваєте злочини, гарантуєте безпеку і спокій наших громадян, мешканців Волинської області», – наголосив генерал.
Із нагоди свята, а також за відмінну роботу, зокрема при затриманні п’яних осіб, які збили на смерть на пішохідному переході жінку в Луцьку та намагалися покинути місце аварії, Петро Шпига вручив трьом патрульним подяки.

Подяками було відзначено й поліцейських, які на початку вересня врятували життя потерпілому з ножовими пораненнями.
Помічник керівника департаменту Патрульної поліції України, старший лейтенант поліції Сергій Мерчук пригадав, що саме чотири роки тому поліцейські, які, зокрема, випустилися з училища поліції в Сокиричах, поповнили лави нових підрозділів патрульних.

«Чотири роки звитяг, падінь зробили нас сильнішими», – сказав Сергій Мерчук і закликав копів не підводити свого командира.
Він теж вручив окремим патрульним подяки за високу професійну майстерність, захист прав і свобод громадян та вагомий внесок у справу боротьби зі злочинністю.
До привітань на адресу поліцейських і вручень подяк долучилася теж голова Волинської обласної ради Ірина Вахович, яка зазначила, що горда тим, що волинян захищають, попри тяжку роботу й велику відповідальність, життєрадісні патрульні.
Як відзначив перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад, символічно, що день народження поліцейські Волині відзначають саме 19 грудня, у день Святого Миколая, адже саме цей святий є покровителем міста Луцька.

Посадовець передав вітання від депутатів міськради і виконувача повноважень мера міста Григорія Пустовіта, а також вручив копам подяки.
Із вітальними словами виступили теж керівник Луцького відділу поліції Олег Кічук, керівник управління Служби безпеки України у Волинській області, полковник Павло Данюков, голова Луцького міськрайонного суду Анатолій Пахолюк, очільник Луцької місцевої прокуратури Василь Корнесюк, керівник управління поліції охорони у Волинській області Ярослав Косинець і командир військової частини 1141 Західного територіального управління Національної гвардії України, підполковник Василь Гуртовський.
Ще одним приводом для урочистості стало присвоєння чергових спеціальних звань поліції більше 50 патрульним.

Нові звання поліцейським вручили керівник головного управління Національної поліції області Петро Шпига і керівник управління патрульної поліції Андрій Крутень.
Останнім слово взяв Андрій Крутень.
«Час, відколи я прийшов сюди до моменту річниці, пролетів дуже швидко. За цей період, так, як буває у великій сім’ї патрульної поліції, ми стали одним-єдиним цілим. Для мене особисто це був час переживань, коли потрібно було увійти у справу управління…

Кожен раз, коли я з кимось зустрічаюся, спілкуюся, кажу, що я від щирого серця захоплююся вами, тому що ту роботу, яку пророблюєте ви, мало хто потягне. Ви, приїжджаючи на місце події, зіштовхуєтеся з невідомим рівнем небезпеки. Ви – ті, хто не побоялися ризикувати власним життям і здоров’ям заради безпеки наших громадян. Ви – ті, хто не стоїть осторонь змін, котрі відбуваються в нашій державі. Честь і хвала вам», – звернувся до своїх колег головний патрульний Волинської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
скептик Показати IP 19 Грудня 2019 12:36
а де професіонали ?
Андрій Показати IP 19 Грудня 2019 13:56
А бородатому номерного значка не вистачило? Чи дадуть, як побриється.
капрал Показати IP 19 Грудня 2019 14:25
чому небриті
поліцай Показати IP 19 Грудня 2019 15:11
Ото сьогодні ми понапиваємось!!!!
лучанин Показати IP 19 Грудня 2019 15:37
серце посередині
:-) Показати IP 19 Грудня 2019 19:19
Хвалять мамо люди нас. А хто доню? А ви мене, а я вас. Оце і все, хіба що профі по розбиттю службових авто серед силових відомств )))
Анонім Показати IP 20 Грудня 2019 08:57
Немає чим хвалитись .Запитайте реальну думку про вас українців. Позитивно сприймають в межах 10 %. А за, що: ріст вуличної злочинності, ріст аварійності з важкими наслідками, ріст надзвичайних подій серед поліцейських, порушення прав людини більше половини винесенних поліцейськими постанов скасовуються судами Коефіцієнт віддачі по попередженню і розкриттю вуличної злочинності дорівнює нулю, роздуті штати управлінців сказується на відсутності патрулів на вулицях...............Патрулів в цьому ніхто не звинувачує вони самі бачать бездарність керівництва томі розбігаються. Причина в далекості і непрофесійності керівнцтва на рівні МВС і Нацполіції
Хідео Кодзіма Показати IP 20 Грудня 2019 11:09
Патрульний кіт, що на фото, ось хто справжній професіонал
Активіст Показати IP 20 Грудня 2019 19:10
Головне поховати всі світлошумові гранати.
Влад Показати IP 21 Грудня 2019 10:25
Професіонали шо капец! ПДД хоча б вивчили і їздити навчились. Я вже не кажу про культуру спілкування і знання законів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus