USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Ремонт дороги Луцьк-Ковель гальмується через ДФС

19 Лютого 2018 15:48
На Волині не можуть розпочати тендерні процедури щодо ремонту дороги Луцьк-Ковель, адже Державна фіскальна служба не доповіла про індикативні показники Волинській митниці, відповідно, фінансування призупинене.

Про це йшлося під час оперативної наради за участю голови облдержадміністрації Володимира Гунчика 19 лютого.

«Основне проблемне питання – це індикативні показники для митниці. На сьогодні ситуація така, що ДФС не довела індикативні показники Мінфіну, як результат, Мінфін не доповів Уряду, а той не довів показники до Волинської митниці. Тому ми не можемо розпочинати тендерні процедури в рамках митного експерименту, хоча в ДФС повідомили, що перевиконання є. Із минулорічних залишків ще маємо 199 мільйонів гривень, за них виконуватимуться роботи на дорогах Луцьк-Володимир-Волинський, Старовойтове-Адамчуки», - інформував Гунчик.

ЧИТАТИ ЩЕ: НА ВОЛИНІ ОЧІКУЮТЬ 2,5 МІЛЬЯРДА НА РЕМОНТ ДОРІГ

Також він повідомив, що дорогу Устилуг-Володимир-Волинський мають відремонтувати цього року.

Нагадаємо, раніше заступник начальника Волинської митниці ДФС Василь Герман повідомив, що за січень попередньо прогнозована митницею сума надходжень до бюджету становила 580 мільйонів гривень. Прогнозовану суму надходжень перевиконали на 118 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus