USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ремонт понад 4 тисяч кілометрів доріг на Волині здійснюватиме нова структура

30 Жовтня 2017 13:10
На Волині створять структуру, що відповідатиме за ремонт та відновлення понад чотирьох тисяч кілометрів доріг.

Про це стало відомо під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 30 жовтня.

Як зауважив голова ОДА Володимир Гунчик, з 1 січня наступного року вступає в дію закон про Державний дорожній фонд. В області створять управління капітального будівництва, ремонту та відновлення доріг, яке паралельно з Державною службою автомобільних доріг виконуватиме функцію ремонту та відновлення доріг у 2018 році. Йдеться про майже 4,3 тисячі кілометрів державних доріг місцевого значення, включаючи комунальні дороги.

Громаді обіцяють оголосити план ремонту та відновлення доріг на 2018 рік.

Раніше повідомлялося, що Польща відремонтує частину траси Устилуг - Луцьк - Рівне. У травні 2017 року були оголошені тендери з проектування і ремонту ділянок доріг у Львівській і Волинській областях. Зокрема, згідно з результами тендерів, контракт на ремонт ділянки дороги Устилуг - Луцьк - Рівне (13 км) у Волинській області було укладено з компанією Drog-Bud Sp.z.o.o. Вартість проектних робіт і капремонту ділянки дороги Устилуг - Луцьк - Рівне становитиме €4,8 млн. Роботи будуть виконані у 2018 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus