USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

«Рено Україна» одягнула спортсменів-інвалідів. ФОТО

24 Жовтня 2011 12:33
Компанія «Renault Україна» подарувала центру інвалідного спорту Волині «Інваспорт» комплект спортивного одягу та обладнання для тренувань.
Урочиста передача спортивної форми відбулася в салоні офіційного дилера «Renault» – компанії «Луцьк-Експо».
Керівник Центру Володимир Гащин розповів, що волинські спортсмени з вадами зору, слуху чи опорно-рухового апарату мають чимало спортивних досягнень. Серед здобутків – перемоги на Паралімпійських, Дефлімпійських іграх, чемпіонатах світу та України.

За роки роботи Центру 19 спортсменів здобули статус майстрів спорту міжнародного класу, понад дев’яносто разів на честь волинських спортсменів здіймався національний прапор. Також більш ніж 40 разів лунав Державний Гімн, тобто вони здобували золоті медалі.

«За час існування нашого центру не залишилося такого континенту, де не побували б наші спортсмени. Ми маємо сім Заслужених майстрів спорту. Для порівняння: на Волині серед здорових спортсменів ніхто такого високого звання не має», - каже Гащин.
Аби допомогти спортсменам, компанія «Renault Україна» вирішила придбати форму та обладнання. Відтак, і передали центру 30 комплектів літніх та зимових спортивних костюмів, футболки та футбольну форму.

«Мені як українцю, патріоту приємно, що паралімпійський спорт перебуває на такому високому рівні. В нас немає внутрішньої дилеми, для чого існує компанія. Загально прийнятий факт у компанії «Рено» на глобальному рівні, що ми існуємо не лише для того, аби просто щодня генерувати певний обсяг прибутку. Це є обмеження бачення ролі компанії. Перш за все, «Рено» існує для того, аби змінювати життя людей, суспільство і змінювати світ навколо нас», - зізнався регіональний менеджер «Рено Україна» в Західному регіоні Олег Гудзь.

«Ви дуже мужні люди, адже маючи якісь особисті проблеми, не зважаючи на всі складнощі, які виникають в житті, ви впевнено йдете вперед до перемоги і засвідчуєте, що ви є особистостями. Це вражає. Нам треба вчитися у вас працелюбності», - додала генеральний директор МПП «Вік-Експо» Рівного Вікторія Коржиньовська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus