USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ресурси армії РФ закінчаться до неділі, а Захід прийме санкції проти Путіна, – Христо Грозев

4 Березня 2022 20:21
Ресурсів російської армії вистачить лише до неділі, 6 березня. Після цього її чекає крах. Наступного тижня на РФ також очікують нові жорсткі санкції нечуваного масштабу, які торкнуться безпосередньо Володимира Путіна.

Про це журналіст-розслідувач Bellingcat Христо Грозев заявив 4 березня в ефірі телеканалу «Україна 24».

«У зв’язку з поведінкою армії, уповільненням просування на певних напрямках і відповідно до інформації з окремих джерел можна зробити висновок: якщо резерви в росіян ще не закінчилися, то закінчаться до неділі. Дуже важливо, що вони робитимуть найближчі два дні, розуміючи, що резерви закінчуються. Я дуже боюся, що через невдачу, через усвідомлення наближення краху їхня поведінка може стати жорстокішою протягом найближчого часу», – сказав він.

Першочергова стратегія окупантів – бліцкриг, зокрема захоплення Києва та великих міст країни протягом двох-трьох днів.

«Пройшов тиждень, тому росіяни перейшли до плану Б, який спершу був неочевидний нам. Вони вирішили, що репутація для них неважлива і розпочали масово розстрілювати мирне населення. Ми скерували свою діяльність, аби документувати та архівувати докази вчинення росіянами злочинів проти людства», – зазначив журналіст.

Він додав, що вже незабаром, 16 березня, на конгресі США працівники Bellingcat будуть доводити військові злочини армії Російської Федерації.
Христо Грозев розповів, що наступного тижня можна очікувати напрочуд жорстких санкцій від Заходу, скерованих безпосередньо проти Володимира Путіна.

«Хоч зараз американці кажуть, що шанс закрити небо (над Україною, – ВН) становить 0%, я оцінюю, що вже є політична воля серед представників Республіканської та Демократичної партій. Вони тиснуть, аби на це погодилися. Я даю 30% ймовірності, що НАТО все-таки закриє небо», – заявив журналіст.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus