USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Рейтинг економічних свобод: Україна посіла останнє місце в Європі

26 Січня 2019 23:12
Економіку України визнали найменш вільною в Європі.

Такі дані наводить щорічний «Рейтинг економічних свобод» від Heritage Foundation, пише український економіст Володимир Компанієць у Facebook.

Економіка України визнана «переважно невільною», вона посіла 147 місце зі 180 країн в світі та останнє місце в Європі.

Попереду нас економіки Гамбії, Камеруну, Єгипту, Гаїті та Лесото. Очолюють рейтинг: Гонконг, Сінгапур, Нова Зеландія, Швейцарія, Австралія й Ірландія, а замикають його Куба, Венесуела, Північна Корея.

Рівень свободи економік країн розраховується як середнє арифметичне показників, серед яких свобода бізнесу, торгівлі, фінансового сектору, інвестицій, праці, монетарна та фіскальна свобода, гарантії прав власності, розмір бюрократичного апарату і ступінь захисту від корупції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин Показати IP 27 Січня 2019 02:15
Пізд*ц)
Цвинтарчук А.А. Показати IP 27 Січня 2019 09:48
Араби з пустелі зробили ОАЗИС , а ми з чорноземів ПУСТЕЛЮ ... кожна наша народнообрана влада щось перебудовує і реформує протягом останніх 27 років - це є результат ??? Зараз як і завжди перед виборами знову всі кандидата пісні співають про те ,що знають як Україну підняти ...Самі багатіють , а народ і держава на останніх подихах ...!!!!!!!!!!! Навіть не знаю за кого свій голос віддати .
українець Показати IP 27 Січня 2019 12:41
а до чого тут україна і європа?
факт Показати IP 27 Січня 2019 13:45
Правильно українець пише_до чого тут Україна і Європа? Україну сьогодні прирівнюють до Венесуели,Сомалі,Зімбабве,Уганди і т.д.Догосподарились!Дальше голосуєм за Порошенка,ще є "господарі" Вакарчук,який в політиці розуміється точно,як баран по зорях.Включаєм мізки,поки є час!
москаль Показати IP 27 Січня 2019 16:40
За что боролись?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus