USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Резервний фонд волинського бюджету перевищив півмільйона гривень

5 Серпня 2008 16:19
Під час засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів, цінової політики та використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області. депутати Волиньради розглянули питання внесення змін до рішення ради «Про обласний бюджет на 2008 рік». Про це «Волинським Новинам» 5 серпня повідомив керівник прес-служби Волинської облради Костянтин Лоцман.
Збільшення резервного фонду обласного бюждету зумовлене потребою термінового вирішення питання надання допомоги постраждалому населенню внаслідок стихійних лих. Пропонується, як виняток, збільшити обсяг резервного фонду бюджету на 500 тисяч гривень за рахунок зменшення оборотної касової готівки. Загальний обсяг резервного фонду обласного бюджету з урахуванням виділення коштів для надання допомоги постраждалим від стихій Локачинському районі та в Івано-Франківській, Львівській та Закарпатській областях складатиме 540,5 тисяч гривень.
Із метою врегулювання спірних питань щодо права власності на приміщення Володимир-Волинської центральної районної аптеки №11 депутати дали згоду на прийняття з власності територіальної громади міста у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області частини вбудованого нежитлового приміщення аптеки, площею 228 кв.м., що знаходиться у Володимирі-Волинському на вулиці Ковельській, 6.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus