USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Режим Брюса Вілліса: «Волинь» на останніх хвилинах вирвала нічию в «Ужгорода». Фоторепортаж

14 Серпня 2021 09:25
П’ять очок після трьох турів – в такий результат перед сезоном вірили лише найпалкіші вболівальники «Волині». Молодь Альберта Шахова у трьох стартових турах зіграла внічию з «Агробізнесом», перемогла вдома «Поділля» та розписала нулі з «Альянсом».

У четвертому турі «Волинь» мала зіграти з «Ужгородом». Більшість нинішніх молодих футболістів «хрестоносців» були знайомі з цією командою за минулим сезоном, коли вони виступали у Другій лізі. Саме за підсумками сезону ужгородці підвищилися у класі, вийшовши до Першої ліги. Щоправда старт другого за силою дивізіону «Ужгороду» зовсім не вдався, адже команда програла три стартові гри, не заробивши жодного очка.
В будь-якому разі молодим «хрестоносцям» не варто було недооцінювати суперників. Головний тренер лучан Альберт Шахов на лаві для запасних хвилювався так, ніби його команда виходила у фінал Ліги чемпіонів.
І «Волинь», і «Ужгород» почали гру обережно, особливо не ризикуючи. Перший момент у матчі мав молодий нападник «Волині» Богдан Кобзар – він наважився на удар з-за меж карного майданчика, однак пробив над поперечиною.
Ближчим до взяття воріт був екснападник «Волині», а нині футболіст «Ужгорода» Віктор Хомченко: замикаючи простріл партнера з правого флангу, гравець гостей влучив у стійку.

Після цього ще один момент мав Кобзар – нападник виривався віч-на-віч з голкіпером «Ужгорода», але першим на м’ячі все ж був Ющишин, який зіграв рукою у падінні. Відтак на перерву команди пішли з нулями на табло.
Але старт другого тайму пройшов зовсім не за сценарієм «Волині». На 52 хвилині Хомченко заробив штрафний, а Пуканич його майстерно виконав, пробивши Неділька – 0:1.
Після попущеного голу «Волинь» потихеньку почала нагнітати попереду. На 65 хвилині Ющишин врятував «Ужгород», витягнувши м’яч з-під поперечини після удару головою Мартинюка.

А вже з 70 хвилини височенний центрбек Войтіховський грав попереду, тренерський штаб сподівався, що він побореться у чужому штрафному за верхові м’ячі. На 78 хвилині після розіграшу штрафного «Волинь» заробила пенальті: Ющишин виносив кулаками м’яч та зачепив Дениса Теслюка – арбітр вказав на точку. Виконувати одинадцятиметровий взявся Войтіховський, однак поклавши голкіпера, сам центрбек влучив у поперечину.
Навіть попри це молодь «Волині» не стала здаватися – невдовзі свій момент мав Богомаз, який вийшов на заміну, але перекинув і воротаря, і ворота.

А на 91 хвилині Андрій Ляшенко увімкнув режим Мессі, обіграв кількох захисників та пробив у стійку. Здавалося б момент втрачений, однак після добивання Чернова та Войтіховського м’яч все ж залетів у ворота – 1:1.
Після забитого голу публіка погнала «хрестоносців» вперед, але простріли Войтіховського та Ляшенка результату не принесли. Відтак «Волинь» вкотре продемонструвала характер та за прикладом американських бойовиків з Брюсом Віллісом врятувалася фактично у безвихідній ситуації.
Підсумовуючи чотири стартові тури, можна сказати, що молодь «Волині» виглядає цілком боєздатною, на відміну від попереднього сезону, коли футболісти виходили на поле, не знаючи, що робити. Ця «Волинь» грає осмислено та натхненно, але очевидно, що молодь «хрестоносців» потребує підсилення, аби виглядати впевнено на усій дистанції чемпіонату.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus