USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Рябошапка звільнив головного військового прокурора України – ЗМІ

4 Січня 2020 13:39
Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка звільнив Віктора Чумака з посади головного військового прокурора.

Він призначив його заступником генерального прокурора. Про це повідомляють «Українські новини» з посиланням на власні джерела.

За інформацією видання, наказ про звільнення з посади був підписаний 2 січня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Народна прокуратура Показати IP 4 Січня 2020 14:28
А вы, друзья, как ни садитесь, все в прокуроры не годитесь...
Бейсболіст Показати IP 5 Січня 2020 22:09
А чим вже Чумак не догодив? Бачу нормальні професіонали як Чумак, Зеркаль, Безсмертний звільняються, а на посади ставлять одних неуків. Сивохо - міністр РНБО, ну анекдот, чесне слово.
Народна прокуратура Показати IP 6 Січня 2020 10:36
Чумак виявляється для Вас професіонал? Напевне до них Ви й Луцека зарахуєте. Чумак - прикордонник і до юриспруденції ніякого відношення не має. Подивіться відео як це непорозуміння вручало підозру Олені Лукаш і все зрозумієте. А Зеркаль з Безсмертним дійсно не іінують, люди дуже грамотні і багато роблять для України
Василь до Народна прокуратура Показати IP 6 Січня 2020 14:00
Олена Лукаш - то ганьба України. Її треба було давно посадити, як і всіх яникових бариг. Ходять тут Добкіни, Портнови, Лукаш і всяка нечисть. Чумак як мінімум патріот. Портнов юрист, а що із того, якщо він на Кремль працює і всіх слідчих, які розслідують його крадіжки, залякує?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus