USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку екс-військовий прокурор намагається поновитися на посаді

17 Жовтня 2016 18:33
Екс-військовий прокурор Луцького військового гарнізону Олег Балакунець намагається поновитися на посаді. Його звільнили з військової прокуратури ще 14 липня у зв’язку з результатами службового розслідування.

Про це йдеться у сюжеті Громадського.Волинь.

Нагадаємо, Олег Балакунець був серед прокурорів, які вели справи бійців 51-ої бригади. Бійців звинувачували у відмові від несення обов’язків військової служби в бойовій обстановці за попередньою змовою групи осіб. У Лютому 2016 року Суд ухвалив не долучати його до розгляду справи бійців 51-ої бригади. А ще через піврокум Олега Балакунця звільнили з лав правоохоронних органів.

Олег Балакунець вимагає провести додаткове службове розслідування, аби ще раз розібратись, чи були підстави для його звільнення.

Чергове засідання відбулося у Волинському окружному адміністративному суді у понеділок, 17 жовтня.



Заступник прокурора Луцького гарнізону Микола Набекало зазначив, що за наказом військового прокурора Західного регіону України на початку червня розпочали службове розслідування у справі Балакунця, бо до військової прокуратури з луцького міського відділу поліції надійшла інформація, що їхній працівник порушує Закон України про запобігання корупції. Під час відпустки Олег Балакунець нібито займався приватною юридичною практикою.

«14 липня він був звільнений з посади прокурора військової прокуратури, а пізніше з лав Збройних сил. Також 14 липня позивач відмовився з цим ознайомлюватися, було створено комісію. Був засвідчений той факт, що позивач відмовився ознайомлюватися з даним наказом», – зазначив Набекало.

Своєю чергою, Олег Балакунець зазначив, що його неналежним чином повідомили про звільнення.

Суддя Волинського окружного адміністративного суду Андрій Ксензюк оголосив перерву у рогляді справи до 21 жовтня. У якості свідків на засідання запросять членів комісії, які засвідчили факт, що позивач відмовився ознайомлюватися з наказом про звільнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
до речі Показати IP 17 Жовтня 2016 19:14
Ще одного чиновника в Китаї засудили до розстрілу через хабар
Віктор Показати IP 17 Жовтня 2016 20:27
То нам що їх самим треба вбивати?
добряк до Віктор Показати IP 17 Жовтня 2016 21:30
А ти як думав,ісудью що поновила тоже в яму
в ато Показати IP 17 Жовтня 2016 21:36
хай роботу шукае.в окопі
Мабуть Показати IP 17 Жовтня 2016 22:27
Олег не входить в нову луценковську обойму,займався під час законої відпустки які можуть бути предяви.Підніміть краще хай чого у Володимері стоять в парку 3-БМП і 2-Т64 кинуті на призволяще ще 2014
пар до Мабуть Показати IP 18 Жовтня 2016 02:07
так повина ж бути якась техніка і в частині
Я Показати IP 18 Жовтня 2016 10:16
А то що він під час АТО старався відкосити придумувавши собі липові діагнози, щоб не відправили, а судити 51 бригаду бистро взявся
ооо Показати IP 18 Жовтня 2016 11:38
Знаю Олега не перший день. Пересікався службовими питаннями у своїй діяльності. Він виконавець. Рішення прийме тільки після ряду думок і інших працівників. Питання задавайте першим особам І у Луцьку І у Львові. Рознарядка була- ось і в перед. А чому не беруть за жабри бувше командування частини?По телебаченню пихаті на навчаннях у Яворові
судити Показати IP 18 Жовтня 2016 12:26
4 батарею не він взявся а взялась спочатку запорізька прокуратура а він виконавець уже потім.І не він розформував 51 омбр за позор тіпа ,а розформувало тодішне українське суспільство.На його посаді їхати в сектор я хотовий хоч зараз.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus