USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Рятувальники попереджають про загрозу підтоплення на Волині

20 Лютого 2017 12:47
Протягом найближчих днів вода в ріках трьох областей Західної України, зокрема й на Волиі, може піднятися на півтора метра. Це спричинено потеплінням.

Про це повідомляє «Преса України» посиланням на Державну службу з надзвичайних ситуацій України.

Так, рятувальники зазначають, що під загрозою підтоплення знаходяться Львівська, Івано-Франківська, Волинська області.

«З 20 по 23 лютого, у зв'язку з вiдлигою i сніготаненням, на рiчках басейнiв Сяну, Днiстра (Львiвська, Iвано-Франкiвська області), Захiдного Бугу (Львiвська, Волинська області) очiкується пiдйом рiвнiв води на 0,5 – 1,5 м над рiвнями», - сказали в прес-службі ДСНС.

У відомстві відзначили, що у Туркiвському та Дрогобицькому районах Львiвської областi може різно піднятися рівень води й призвести до часткових затоплень заплав, сільськогосподарських угiдь, окремих населених пунктiв, господарських об'єктiв.

Нагадаємо, дещо раніше підтоплення трапилися в Ужгороді. Вода залила вулиці, окремі подвір’я.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus