USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Рідна земля прийняла Героя: на Волині попрощалися з Володимиром Сіліком

13 Липня 2023 18:51
У Рожищенській громаді провели в останню путь загиблого воїна Володимира Сіліка.

Про це пише видання «Наш край медіа».

Володимир виріс у багатодітній родині. Після закінчення школи відслужив строкову службу, згодом одружився. З дружиною Ілоною проживали в Рокинях, виховували двох дітей. Потім сімейні стосунки дали тріщину і чоловік повернувся в Рудку-Козинську.

Мобілізували Володимира Івановича у березні цього року.

Загинув 6 липня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Ямпіль Донецької області.
Поховали захисника у четвер, 13 липня, в селі Рудка-Козинська.

Село зустрічало свого Героя живим коридором слави, навколішки, зі схиленими головами. Дорогу ще від кременецького повороту вистелили живими квітами.
Чин відспівування у храмі Святого духа ПЦУ звершили декан Михайлівського округу Микола Царик, настоятель Ігор Мельхов та духовенство Рожищенського благочиння.
У Героя залишилися 11-річна донька Софійка та 10-річний син Володимир. Саме йому керівник військового почту вручив Державний Прапор України зі словами:

«Від імені Президента України – Верховного Головнокомандувача Збройних сил України прошу прийняти цей прапор як символ держави, якій вірно і до кінця служив ваш батько».

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого воїна. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus