USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Рідну Вітчизну» на Волині очолив Олег Савчук. ФОТО

14 Вересня 2010 12:45
Рада Волинської обласної організації політичного об’єднання «Рідна Вітчизна» 12 вересня задекларувала висунення кандидатів у депутати в обласну та міську ради.

У половині районів області представники «Рідної Вітчизни» також будуть боротись за мажоритарні округи до районних рад.

Волинь стала шостим регіоном, у якому створено та 11 вересня зареєстровано обласну організацію політичного об’єднання «Рідна Вітчизна».

Головою регіональної організації обрали Олега Савчука, заступником – директора будівельного супермаркету «Нова лінія» Віктора Мозоля.

В області уже зареєстровані та діють територіальні осередки «Рідної Вітчизни» в восьми районах та двох містах обласного підпорядкування.

Найближчим часом планується офіційно зафіксувати створення територіальних організацій партії в прибужанських районах області.
«Основою нашої патріотичної і ліберально-консервативної партії в області одразу стали підприємці, представники органів місцевого самоврядування, освітяни, медики сіл, міст та районів», - зауважує голова ВОО «Рідна Вітчизна» Олег Савчук.

«Партія не знаходиться в опозиції до влади, а виступає за співпрацю з усіма патріотичними і державницькими силами для конструктивної роботи. Об’єднавшись у реформаторську силу, маємо випрацювати план конкретних дій у кожній громаді, а не здійснювати сліпе поклоніння лідеру й популістським деклараціям», - наголосив новий голова.

«9,5 мільйона українців живуть на доходи 700 гривень у місяць. Так не повинно бути! Ми хочемо поставити особистість, її права і свободи, гарантовані Конституцією, на перше місце. Коли ми тільки починали роботу з організації політичного об’єднання, то планували, що основою нашої ліберально-демократичної партії стануть представники малого та середнього бізнесу, тобто середній клас, який у нашій країні є найменш чисельним і не отримує підтримки від держави. Політикам при владі вигідно, аби народ був бідним, затурканим буденними проблемами, мовчав і з-поміж них вибирав менше лихо. Ми хочемо здолати цей український парадокс, коли вчителі, які навчають і виховують молоде покоління, коли лікарі, від яких залежить здоров’я нації, отримують зарплату меншу, ніж продавець із середньою освітою. Я не хочу нікого образити, тільки хочу довести, що економіка повинна працювати на людей, на кожного громадянина України», - озвучив офіційну статистику голова партії Іван Матієшин, виступаючи перед однодумцями у Луцьку.



Довідково:

ПО «Рідна Вітчизна» - молода партія, але за півроку вже встигла залучити до своїх лав активних громадян по всій Україні, виробити статут і ґрунтовну програму перетворення країни. Натхненником та головою нової політичної сили є підприємець і благодійник Іван Матієшин.
Народився він у Росії в сім’ї репресованих українців, висланих на Сибір. Згодом родина повернулась на рідну Тернопільщину. Після закінчення Дрогобицького нафтового технікуму Іван Матієшин за направленням поїхав працювати у Тюменську область Росії. Починав із самих низів, від помічника бурильника виріс у заступника гендиректора державного об’єднання з видобутку нафти й газу «Урайнафтогаз». З 1992 року, після розпаду Радянського Союзу, Іван Матієшин почав займатися приватним бізнесом, створивши сервісну нафтову компанію з розробки нафтогазових родовищ. На його підприємстві до 90% працівників – українці, яким забезпечують гідні умови праці та проживання і високу зарплату.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
VSC Показати IP 14 Вересня 2010 13:03
Злодюга Савчук, возглавил партейку. Уважаемый основатель партии, ведь разворует все, гоните его.
Сторонній спостерігач Показати IP 14 Вересня 2010 14:44
Цікаво, коли вже в Олежика перестануть вкладувати бабло? Невже ще комусь не зрозуміло, що, за щоб цей "діяч" не брався, результат один - великий пшик справі і набиті кишені Савчука???? Чи в нього покликання таке - завалювати все, за що береться???
goodok Показати IP 14 Вересня 2010 14:50
яка партія - такі і члени)))) остаточно Савчуком спаскудили організацію. а шо це за хрень така: спочатку партія була ліберально-консервативна (7 абзац), а потім стає ліберально-демократична (9 абзац)? добре, що така безтолоч всерівно в раду не пройде. От хто за них проголосує крім їх самих?) Пане Олеже, знаю ви моніторите коментарі до новин про вас, отож доброго дня! Мені ще за вашої служби в Зеленгоспі ваші ж працівники доповідали про всю нахабність, бездарність та тупість вашої діяльності. Надіюсь, що рідна Вітчизна від вас не постраждає ;)
Любі свині Показати IP 14 Вересня 2010 15:55
Да на фотках одні старі пердуни.Видно добрими комуністами були. А зараз дивись - і націонал патріотами стали. Навідь гуру надів вишиванку.Але голосів у "Свободи" заберуть колосально - десь 40 -50.Особливо в Рожищах за них проголосують - де Савчук з Деркачем керували:)
Старий Патріот Показати IP 14 Вересня 2010 16:17
Кожна партійка яка дає коменти лише гідна обгадити один одного. На жаль це наша дійсність. Тому то й сьогодні - хто в ліс хто по дрова. А керують нами комсомольці і комуністи й далі. Чи той Романюк чи той же Шиба. А інші смокчуть лапу повіривши Ющенку чи Тимошенко. Наберіться мужності,не сваріться а живіть дружно. Не лийте буруд один на одного. І тільки тоді Бог допоможе виграти патріотам
Петро Показати IP 14 Вересня 2010 16:43
Ганьба!. Савчук уже себе "показав" в Рожище головою адміністрації. Приїжджав на роботу об 11-тій, працював до 16-ї. Маріонетка, лінивий, псевдоінтелігент. Як не соромно ще кудись лізти такому неприємному типу. Мужчина має бути симпатичним хоч би в душі, а то ні те і не се. Непідтверджені нічим амбіції.
Андрій Показати IP 14 Вересня 2010 16:45
до goodok, Сторонній спостерігач,VSC, Любі свині Як тільки політична новина - так Ви зразу срать в коментарях охочі. По суті неволодієте жодною інформацією, а фантазуєте огого! В очі хоть би це сказали.. так ні, круті тільки за клавіатурою. Чи то Ви такі розумні, чи то весь волинський політикум дурний)
goodok Показати IP 14 Вересня 2010 18:08
коли ми "срем" в коментарях, спробуй відповісти достойно. І не треба багато фантазувати, аби оцінити партію, яку очолив Савчук. Поліське бидло, воно і в африці - поліське бидло. І не з коментів мені відомо про відкати за навчання за кордоном, котрі отримував Савчук, і не з коментів про його зверхнє ставлення до підлеглих відомо. А ще не через коменти Савчук загнав в дупу Зеленгосп. І вже зовсім не через коменти Савчук в Маяках "влетів" на бабло через своє хазяйнування. І ніхто не каже, що політикум дурний. Просто одні "лідери" підлі і хитрі, а інші нахабні і тупі, одні представляють ТОПові партії, а інші туляться в якісь лжедемократичні нікому не потрібін громадські формування.
Клим Показати IP 14 Вересня 2010 19:14
Ба! Знайомі всі обличчя! "Горе от ума" Грибоєдова. В нашому випадку можна інтерпретувати "Горе без ума".
deMotivator Показати IP 14 Вересня 2010 19:58
По-перше, цікава назва "збіговиська" - мавпування БЮТівської "Батьківщини". З огляду на це, цілком очевидно, що Савчук працює на Януковича - хто б сумнівався))) Такім "політикам" як Савчук та його "корефан" Степковський - мають значний досвід політичного повійства - ще з 90-х, коли підїдалися бюджетними коштами в ОДА Клімчука та за бабло та відкати відправляли на "навчання" українців до Польщі))) Стосовно Маяків - чи може хто повірити щоб він "влетів" на бабло яке НІКОЛИ НИКУДИ НЕ ВКЛАДАВ, окрім власної кішені!? Був відомий момент, коли цей "благодійник" й покійного Олексу Онишка в Маяках "розвів" на бабло, поліпшивши свої житлові умови)))
))) Показати IP 14 Вересня 2010 22:32
а де гоніво на Бондаря? в мене робочий день пропав дарма ))) допишіть щось, панове
Рожищанки Показати IP 15 Вересня 2010 00:56
МОЛОДЦІ. Моська лает, слон идет. Олег і компанія. Працюйте обєднуйте патріотів. Нам жінкам подобаються саме такі лідери-мужчини - солідні, симпатичні, патріотичні а не малолітні педики що дрочать в неті! Так тримати! Ми з Вами!
Клим Показати IP 15 Вересня 2010 08:04
Савчук - це головний руйнівник єдиного на Волині господарства з потужним промисловим садом в Маяках. Колишній голова господарства Сирота Степан Семенович (садівник від Бога) викохав цей сад, який давав щорічно 4-5 тисяч тонн відмінних яблук. Савчук з луцькими музикантами і композиторами загубив його, немало поклавши в свою кишеню (Сапоги должен тачать сапожник, а пироги печь - пирожник). Чому неук, невіглас, злодій не сів у вязницю? Така держава... Після того він керував районом, а зараз ще смикається і пересмикується, як повзучий гад. А ми говоримо про корупцію. Корупція - це некомпетентність і злодійство савчуків. Ще й у вишиванці!? Кайданки на руки, собаці червивій!
goodok Показати IP 15 Вересня 2010 10:07
Рожищанки посміхнули))) Заведіть краще вдома лідера-мужчину, толку більше буде, менш агресивними станете!
sas Показати IP 16 Вересня 2010 11:44
проблема у Савчука одна - де є гроші там і відкрита його кішеня, але міліонер капіталіст що заснував партію, ще його спитає де ділись кошти партійного осередку (новоствореного) п.с. бо вже є інформація що гроші до людей не доходять
Somebody Показати IP 17 Вересня 2010 09:38
Савчук ще те брехло та зовсім не вміє спілкуватись... Втрачає будь-яку субординацію, вважаючи себе царьом і Богом... Студенти, у яких він викладав, розповідали, що коли йому вказували на неточності у викладанні, міг просто сказати: Закрий рот, я знаю як правильно! Та й гроші за заліки він вимагав нахабно. Хіба ця людина може очолювати нормальну партію?
Галина Показати IP 11 Жовтня 2010 22:13
3.14здюк савчучок (сева) партію розвалить максимум за три місяці, якщо вчасно не прогонять, як пса шолудивого. Воно довше як пів року ніде не працювало. І всюди результат один- пшик, розвал, пропали кошти, перевірки КРУ і прокуратури, скандали в колективі. Ну а під Рожищанками маскується сам.
Петрович Показати IP 19 Жовтня 2010 17:32
Н-да, цікаво як такому ..... вдається пролізти і обікрасти чергову організацію, партію і т.д. Невже воно не розуміє, а швидше всього так воно і є, ( бо мізків зовсім немає) Що рано чи пізно прип.... сцуку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus