USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Лучани стали найкращою командою на змаганнях із джиу-джитсу

11 Квітня 2017 17:38
Команда луцьких спортсменів виступила проти 15 команд з різних куточків України на змаганнях із бразильського джиу-джитсу. За підсумками сутичок волиняни вибороли 5 золотих медалей, 4 срібні та 3 бронзові й посіли командну першість.

Відкритий чемпіонат із бразильського джиу-джитсу «BJJ LVIV OPEN 2017 no gi» (версія «без кімоно») відбувся у Львові в спортивному комплексі «Грація». Змагання проходили серед юніорів, дорослих та ветеранів.

Участь у них взяли 16 команд із різних міст України, серед яких і лучани із клубу ММА, джиу-джитсу та греплінга «GARDA».

Головний тренер та засновник клубу «Гарда» Михайло Савчук розповідає, що на ці змагання з'їхалися бійці з іменитих шкіл.

ЧИТАТИ ЩЕ: НАЙМІЦНІШИЙ МЕТАЛ ГАРТУЄТЬСЯ НАЙСПЕКОТНІШИМ ВОГНЕМ, – ВОЛИНСЬКИЙ СПОРТСМЕН МИХАЙЛО САВЧУК

«У цих змаганнях брали участь представники всесвітньовідомих шкіл джиу-джитсу та греплінга «ZR Team», «Coppacobana» та команди, які відомі на теренах України й мають свої філіали в різних містах і також приймають участь в турнірах з ММА та Грепплєнга «Grappling Lviv», БК «Фенікс», «Альянс», «Олімп» та інші. Це все створило атмосферу справжнього бійцівського «азарту» в боротьбі за призові нагороди та командні кубки. Як результат успішних виступів, наша команда здобула визначну перемогу - перше командне місце із 16, виборовши гідну кількість нагород у багатьох категоріях», - розповідає Михайло Савчук.

За підсумками змагань волиняни отримали такі перемоги:

- 1 мiсце -95 кг – Михайло Савчук;

- 1 мiсце 65.5+ кг – Вiкторiя Казакова;

- 1 мiсце абсолютна вагова категорія – Вiкторiя Казакова;

- 1 мiсце -71.5 кг – Максим Петрощук;

- 1 мiсце -67.5 кг - Михайло Iщук;

- 2 мiсце абсолютна вагова категорія - Максим Петрощук

- 2 мiсце -85.5 кг - Данило Васильєв;

- 2 мiсце -81.5 кг - Гарiк Михальчук;

- 2 мiсце -91.5 кг – Олександр Комзюк;

- 3 мiсце абсолютна вагова категорія – Гарiк Михальчук;

- 3 мiсце -61.5 кг – Дмитро Ковальчук;

- 3 місце -73.5 кг – Олександр Устимович;

Тренер додає, що це стало гарним мотивуючим стартом для підготовки до наступного виступу на Чемпіонаті України.

«Ці змагання були визначними для нашої команди, особливо для тих, хто буде брати участь в Чемпіонаті України з БДД 28 травня у Києві в категорії «дорослі». Також уся команда висловлює велику подяку всім тим, хто вірив і допомагає нам, зокрема: Олексію Шмігелю, Вадиму Борецькому (ТОВ «Авто Вест Груп») та Андрію Матвійчуку (ТзОВ «Західна лінія») за фінансову підтримку Клубу «GARDA», - наголошує тренер Михайло Савчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Андрій Показати IP 11 Квітня 2017 20:45
Вітаю з перемогою!!!
Іван Показати IP 12 Квітня 2017 10:03
Ого, бразильське джиу-джитсу є в Луцьку!? Це рівень!
Migel до Іван Показати IP 12 Квітня 2017 15:31
Так. В Луцьку вже 3 роки функціонує Клуб ГАРДА в якому можно практикувати і вивчати Бразильске Джиу-Джитсу, Грепплєнг та Бушинкан Джиу-Джитсу. Адреса: вул. Яровиця 4, (поворот до ВолиньоблЕнерго), приміщення Vita Gym Club, 2й поверх. Пн-Ср-Пт 18:30 (доросла група)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus