USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Рідним полеглих захисників з Володимирського району вручили їхні посмертні ордени

10 Листопада 2023 16:41
9 листопада начальник Третього відділу Володимир-Волинського РТЦК та СП Сергій Маринець вручив матері загиблого Шимонюка Андрія Вікторовича Вірі Леонідівні орден «За мужність» (посмертно).

Про це повідомили в Третьому відділі Володимир-Волинського РТЦК та СП.

Андрій Шимонюк з Іваничів був призваний на військову службу за мобілізацією 28 травня 2022 року на посаду старшого стрільця механізованого відділення механізованого взводу механізованого батальйону військової частини А1008.

6 вересня 2022 року героїчно загинув у результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Залізничне Чугуївського району Харківської області.
Цього ж дня начальник відділення рекрутингу та комплектування Третього відділу Володимир-Волиського РТЦК та СП майор Олександр Дуріхін вручив дружині загиблого Крутія Віктора Івановича Наталії Віталіївні орден «За мужність» (посмертно).
Віктор Крутій із села Поромів був призваний на військову службу за мобілізацією 31 травня 2022 року на посаду водія мінометного взводу мінометної батареї механізованого батальйону військової частини А 1008.
15 листопада 2022 року героїчно загинув під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Стельмахівка Сватівського району Луганської області в результаті ворожого обстрілу.
Цього дня було відкрито меморіальну дошку на фасаді Поромівського ліцею як пам'ять про неоціненний вклад Захисника в нашу Перемогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus