USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Рідним померлих захисників з Володимира вручили державні нагороди

7 Липня 2023 16:51
6 липня під час зустрічі міського голови Ігоря Пальонки з членами родин загиблих та померлих військовослужбовців було вручено дві державні нагороди.

Про це повідомили у Володимирській міській раді.

Нагрудні знаки рідним померлих бійців вручила начальниця відділення призову Володимир-Волинського РТЦК та СП майор Дарія Андрійчук.

Так, мама старшого солдата Дмитра Адамовича отримала медаль «За військову службу Україні», яку її сину надано указом Президента України від 9 листопада 2022 року за мужність і відвагу, самовіддані дії, виявлені у захисті державних інтересів України та зразкове виконання військового обов’язку.
Почесний нагрудний знак від Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного «Золотий хрест» отримали діти померлого старшого солдата Тараса Марходея. Цю нагороду вручають військовослужбовцям за сумлінне й успішне виконання бойових завдань і за високі показники бойової підготовки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus