USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Рікі Мартіну загрожує до 50 років ув'язнення, – ЗМІ

17 Липня 2022 00:56
Племінник пуерто-риканської суперзірки Рікі Мартіна звинуватив співака у фізичному та психологічному насильстві під час їхнього зв’язку. Артисту загрожує до 50 років позбавлення волі.

Про це пише Кореспондент з посиланням на іспанську газету Marcа.

Як повідомляється, 21-річний Денніс Аділь Санчес є сином рідної сестри Рікі Мартіна. Хлопець стверджує, що його стосунки з дядьком тривали близько семи місяців і були розірвані з ініціативи молодої людини кілька місяців тому.

Наразі адвокати 50-річного співака готують захист. Вони заявляють, що нещодавно Санчеса самого засудили за домагання щодо жінки.

«Ми впевнені, що коли у цьому питанні стануть відомі справжні факти, наш клієнт Рікі Мартін буде повністю виправданий», – цитує видання захист.

За даними газети, судовий процес має стартувати 21 липня. Цього ж дня Денніс Аділь Санчес відповість на запитання судді.

Як відомо, Рікі Мартін має чоловіка – шведсько-сирійського художника Джвана Йосефа. Пара виховує чотирьох дітей, яких їм народили сурогатні матері.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
! Показати IP 17 Липня 2022 03:17
Для чого писати про під@р@$ів?
Анонім до ! Показати IP 17 Липня 2022 10:30
livin la vida loca, sweatheart!!!
!! до ! Показати IP 17 Липня 2022 09:37
Як для чого писати ? А хоча би для того, шоби в Печихвостах чи Нуйно хлопці на пиві задумалися ! Та і волинські ЗМІ хоч трохи стануть подібними на іспанську газету !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus