USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

У Канаді за зґвалтування і торгівлю людьми затримали 79-річного мільярдера

16 Грудня 2020 13:35
У Канаді затримали 79-річного магната у світі моди Пітера Найгарда, якого звинувачують у десятках злочинів. Протягом 25 років він ґвалтував і експлуатував жінок, у тому числі і неповнолітніх.

Про це повідомляє DW, інформує УНН.

«79-річний фінсько-канадський мільярдер Пітер Найгард був затриманий у Канаді за запитом США, де його звинувачують у домаганнях і торгівлі людьми з метою сексуальної експлуатації. Відповідна інформація з’явилася у вівторок, 15 грудня, на сайті Міністерства юстиції США. Його жертвами могли стати десятки людей, а злочини скоювалися у США, Канаді і на Багамських островах», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що протягом 25 років, з 1995 по 2020 роки, Найгард використовував ресурси своєї компанії Nygard Group для сексуальної експлуатації жінок, у тому числі які не досягли повноліття, йдеться в обвинувальному висновку.

«Найгард обирав дівчат з неблагополучних сімей, контролював їх за допомогою погроз і фальшивих кар’єрних обіцянок, а також обмежував їх у можливості переміщення. Крім того, його звинувачують у зґвалтуванні своїх жертв і примусу до вживання наркотиків», – додали у ЗМІ.

Вказується, що народжений у Гельсінкі Найгард заснував у Канаді компанію з виробництва спортивного одягу у 1967 році, а вже у 1978 році вона вийшла на американський ринок. У 2020 році компанія фактично припинила існування через звинувачення Найгарда у зґвалтуваннях, сам він був визнаний банкрутом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus