USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Рішення суду щодо конфіскації «грошей Януковича» не опублікують

12 Червня 2017 23:06
Військова прокуратура сил АТО заборонила оприлюднювати рішення Краматорського суду про спецконфіскаціі 1,5 мільярда доларів режиму екс-президента України Віктора Януковича. Саме тому інформації про вирок немає в Єдиному держреєстрі судових рішень на прохання Військової прокуратури.

Про це розповів в.о. гендиректора ДП "Інформаційні судові системи" Дмитро Дубинко на запит керівника відділу із боротьби з корупцією Центру "Ейдос" Гліба Каневського, пише Українська правда.

Таке рішення ухвалили з метою безпеки.

"Постановою Військової прокуратури сил АТО про застосування заходів безпеки до осіб, які беруть участь у кримінальному судочинстві від 21 березня 2017 року зобов'язано вжити заходів безпеки в кримінальному провадженні за підозрою фігуранта кримінального провадження в участі у злочинній організації, вчиненні в її складі дій, передбачених ч . 1 ст. 255 і ч 4 ст. 28 ч. 3 ст. 299 КК, зокрема, у вигляді неоприлюднення тексту судового рішення за результатами розгляду обвинувального акту і угоди про визнання винуватості (...) для доступу в Реєстрі до завершення досудового розслідування у кримінальному провадженні", - розповів Дубинко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
факт Показати IP 13 Червня 2017 07:41
А це означає, що нам чергову локшину на вуха повісили и піпл схавав! Скільки можна брехати цій владі???
Петро до факт Показати IP 13 Червня 2017 08:43
Грошей як таких НЕ було, а конфісковані а конфісковані в Краматорську сертифікати держзайму, що райсуд не мав повноважень робити. Про "перемогу" не кричали місяць, вичикуючи на апеляцію, якої небуло. Зате подача в міжнародний суд поверне ці гроші вже не сертифікатами, а налом! Вгадайте , ХТО виплачуватиме живі гроші, Матіос, Попрошенко, чи народ України?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus