USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Різали ножем та били: у Києві волинянин зі спільником намагались викрасти у бізнесмена елітний Mercedes

12 Березня 2024 13:10
У Києві двоє молодиків ледь не вбили чоловіка, намагаючись відібрати в нього елітну іномарку Mercedes-Benz GLE 300. Один із нападників – волинянин.

Про це інформує поліція Києва.

9 березня до Святошинського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на парковці торгового центру двоє невідомих напали на чоловіка та завдали численних ножових поранень. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, оперативники карного розшуку та медики.

Поліцейські з’ясували, що потерпілий – 42-річний чоловік. Він вийшов з магазину, сів у свій автомобіль, коли через задні двері до авто вскочив невідомий, притиснув його голову до сидіння та почав наносити удари ножем. Його спільник підійшов до водійських дверей та почав бити постраждалого. Потерпілому вдалося вирватися і покликати на допомогу. Нападники втекли, а потерпілого госпіталізували.
Правоохоронці встановили прикмети зловмисників та розпочали пошуки.

Читати ще: Спецодяг та телефони. На Волині організували схему продажу водійських прав, як у шпигунських фільмах

Неподалік місця події було знайдено чоловічий одяг зі слідами крові, який належав одному з фігурантів. Далі правоохоронці встановили маршрут руху зловмисників та за кілька годин затримали їх у Дарницькому районі.

Начальник главку поліції Києва Дмитро Шумейко зазначив, що фігуранти хотіли заволодіти елітним автомобілем, щоб продати його.

«Зловмисниками виявилися 19-річний уродженець Волинської області та 20-річний уродженець Донеччини. Вони ретельно спланували злочин та були готові навіть вбити людину заради авто. Стать чи вік жертви для них не мали значення. Упродовж кількох днів вони підшукували дорогу іномарку та того ранку до поля їх зору потрапив «Мерседес» 2022 року. Все пішло не по плану зловмисників, коли потерпілий вирвався з їхніх рук та підняв галас».
Читати ще: Кидав яйця у вікна, бігав коридорами та лякав охоронця: в Луцьку чоловік хуліганив у ліцеї

Фігурантів затримали у порядку ст. 208 КПК України. Вони вже зібрали речі та готувалися поїхати переховуватися до іншого регіону.

Наразі затриманим повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України – розбій, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень. За вчинене підозрюваним загрожує до п’ятнадцяти років за ґратами із конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus