USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Різанина під мостом на Перемоги: лучанина, який встромив ніж у шию чоловіку, посадили на 6,5 року

31 Липня 2021 22:57
В обласному центрі Волині винесли вирок лучанину, який влаштував різанину під мостом на проспекті Перемоги у березні 2018 року. За те, що злочинець штрикнув ножем у шию чоловіка, Луцький міськрайонний суд призначив йому покарання у виді позбавлення волі на шість років та шість місяців.

Злочин трапився 7 березня 2018 року під шляхопроводом поблизу будинку №26 на проспекті Перемоги. Під час конфлікту раніше судимий лучанин наніс потерпілому удар в шию кухонним ножем.

У суді обвинувачений своєї вини не визнав, зазначивши, що ніж був саме у потерпілого. Під час конфлікту він відштовхнув його, і потерпілий сам наткнувся на ніж. Обвинувачений зазначив, що ножа при ньому не було, а після вищевказаних подій він не став втікати. Згодом приїхала швидка та поліція.

Версія потерпілого відрізнялася. З його слів, обвинувачений підійшов до нього та попросив поставити пляшку, через що в них виник конфлікт. Після цього нападник дістав зі шкарпетки ніж та різко вдарив його в шию. Обвинувачений сказав йому:«Дякуй, що кадик не вирвав».

Дослідивши докази у справі та вислухавши свідків, суд дійшов висновку, що вина обвинуваченого доведена. Йому призначили покарання у виді шести років позбавлення волі, приєднавши пів року невідбутого покарання.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Рлс Показати IP 31 Липня 2021 23:34
Чому не можна було осудити через місяць-два? Справа зрозуміла і ясна. А то мужик понад три роки сидів в тюрьмі.
Мешканець до Рлс Показати IP 2 Серпня 2021 01:18
Так СІЗО вже зараховується у термін, який дали.
ABC Показати IP 2 Серпня 2021 11:25
Добре, що закон Савченко відмінили, а то би ця тварина вже би знову на волі когось різала.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus