USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Різанина у Каліфорнії: 4 загиблих і 2 поранених

8 Серпня 2019 22:15
Американська поліція затримала чоловіка, який влаштував смертельну різанину в Каліфорнії. Унаслідок атаки загинуло четверо людей, ще двоє отримали поранення.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на CNN.

«Чоловік встиг зарізати чотирьох людей у Південній Каліфорнії перед тим, як поліцейські знайшли його автомобіль біля супермаркету та затримали його», – йдеться у повідомленні.

За даними правоохоронців, ще двоє людей отримали поранення.

Як додали у поліції, жертвами нападника стали двоє людей з будинку, де проживає сам нападник, охоронець магазину та працівник ресторану.

Зазначається, що всі напади сталися в різних районах округу Оранж, що за 56 км від міста Лос-Анджелес.

Як повідомлялося, 22 людини загинули і понад 20 отримали поранення внаслідок стрілянини в торговому комплексі в Ель-Пасо, штат Техас, у суботу вранці 3 серпня.

А в суботу вночі сталася ще одна стрілянина у місті Дейтон, що в штаті Огайо. Там терорист розстріляв 9 осіб і поранив ще 27 людей.

4 серпня президент Сполучених Штатів Дональд Трамп оголосив триденну жалобу за загиблими під час стрілянини в штатах Огайо й Техасі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus