USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Різдвяний футбол у Луцьку. Фоторепортаж

9 Січня 2018 13:40
Незважаючи на зимові канікули та третій день Різдва Христового, гравці дитячого футбольного клубу «Денді» зібралися, аби пограти у футбол на полі, що знаходиться за адресою Київський майдан, 3.

9 січня на тренування до маленьких футболістів завітали перший заступник міського голови Григорій Недопад, заступник міського голови Олександр Рачков та директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась.

Зауважимо, що тренує команду депутат Луцької міської ради Микола Дендіберін.

Так, Григорій Недопад вручив подарунки від благодійного фонду «Дитяча місія. Україна» та Луцької міської ради, привітавши гравців «Денді» з різдвяно-новорічними святами.

«Я радий, що у місті є такі молоді хлопці, які грають футбол, показуючи приклад для інших. На вас дивиться весь Луцьк. Думаю, що Микола Євгенійович – це той наставник, який заслуговує поваги», - зазначив перший заступник міського голови та побажав хлопцям, щоб вони стали великими футболістами.


Як розповів Микола Дендіберін, зазвичай на тренування приходить 25 дітей. Перспективних дітей віддають на навчання в ДЮСШ №2 та футбольний клуб «Волинь». Нещодавно хлопці з «Денді» вибороли першість на турнірі, який відбувався у 24 школі.

З його слів, у минулому році міська рада виділила 108 тисяч гривень на огородження, оскільки раніше воно було з тирсоплити, яка вже зовсім прогнила, також 62 тисячі було виділено на сітку, якою обгородили поле, щоб м’яч не вилітав за межі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus