USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

РНБО запровадила санкції проти футболіста-зрадника Тимощука з Луцька

7 Січня 2023 20:10
Президент України Володимир Зеленський підписав указ, яким ввів у дію рішення РНБО про санкції щодо російських та деяких українських культурних діячів. Серед 119 покараних осіб опинився колишній капітан збірної України з футболу, уродженець Луцька Анатолій Тимощук.

Про це йдеться в Указі президента від 7 січня 2023 року.

Персональні санкції застосовані до Тимощука терміном на 10 років. Йому заборонено в’їзд до України. Також він позбавлений усіх державних нагород, не має права на отримання у власність земельних ділянок, блоковано всі його активи – фінанси, рухоме та нерухоме майно.

Читати ще: Ліпше мовчав би: Тимощук привітав українських уболівальників з Днем футболу та заговорив про війну

Нагадаємо, від початку збройної агресії Росії проти України Тимощук ніяк не засудив дії окупантів, а також продовжив працювати в тренерському штабі санкт-петербурзького «Зеніта». Натомість батько Анатолія, який проживає в Луцьку, записався до тероборони міста.

Раніше Тимощука позбавили усіх футбольних регалій в Україні, а також звання «Почесний громадянин Луцька», крім того, він потрапив до списку осіб, рекомендованих до санкцій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Патрiот Показати IP 8 Січня 2023 00:21
А зараз порiвняйте скiльки Тимощук зробив для створення ПОЗИТИВНОГО iмiджу Украини ,а скiльки ви ,урапатрiоти".клоуни
лучанин Показати IP 8 Січня 2023 03:40
бидло з Луцька
Патрiот до лучанин Показати IP 8 Січня 2023 10:53
Дуже приемно-. пересiчний громадянин

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus