USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Ліпше мовчав би: Тимощук привітав українських уболівальників з Днем футболу та заговорив про війну

11 Грудня 2022 00:49
Анатолій Тимощук просто-таки феєрично привітав українських уболівальників з Днем футболу.

Він прокоментував війну в Україні і заявив, що поки що не збирається повертатися на Батьківщину, пише телеграм-канал Fanproject.

Тимощук дав інтерв'ю фанатському руху «Зеніту», в якому він працює помічником головного тренера.

Зрадник розповів, що не відчуває різниці між українцями та росіянами, їхнім менталітетом, а «Зеніт» – його дім, і поки що його там усе влаштовує.

Читати ще: Воював за «ДНР», грає в Білорусі та ексфутболісти збірної в «чемпіонаті Криму»: футбольні зрадники України, які виступали за «Волинь»

А щодо критики на свою адресу за те, що не підтримав Україну після повномасштабного вторгення Росії, відповів:

«Люди завжди будуть говорити і погане, і добре, а ті, хто говорить, який я поганий, нехай згадають, скільки матчів я зіграв за збірну України і скільки користі їй приніс. Те, що я мовчу про СВО, не говорить про те, що я підтримую її або ні. У кожного є своя позиція, моя – в тому, що не все так однозначно, тому я стараюсь про це не говорити», – сказав Тимощук.

Нагадаємо, Тимощука позбавили усіх футбольних регалій в Україні, а також звання «Почесний громадянин Луцька», крім того, він потрапив до списку осіб, рекомендованих до санкцій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
1 Показати IP 11 Грудня 2022 08:57
Підр
Патрiот Показати IP 11 Грудня 2022 11:27
Адекватна людина
Спостерігач Показати IP 11 Грудня 2022 11:39
Невже на Волині нема більш новин, як притянути сюди цього підора.
Патрiот до Спостерігач Показати IP 11 Грудня 2022 14:45
А що,вiн тебе запiдарасив ,що ти його пiдаром назвав?
Лучанка Показати IP 11 Грудня 2022 20:57
Він просто гамно
Шандаровський Показати IP 12 Грудня 2022 15:38
Іншими словами Тимощук сказав "Зазвичай про свої вподобання я не розмовляю. Але гаразд, я практикую гомосексуалізм в якості пасива, однак не все так однозначно, активну позицію я теж займаю, та і з жінками займаюсь сексом, іноді традиційно, іноді страпон, але на разі я надаю перевагу пасивному гомосексуалізаму, взагалі не важливо який секс, я просто ним займаюсь так як звик уже давно"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus