USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Робота Банади у підготовці опалювального сезону - незадовільна

30 Жовтня 2014 14:29
Попередження за незадовільну підготовку господарства області до роботи в осінньо-зимовий період отримав від голови облдержадміністрації керівник департаменту житлово-комунального господарства ОДА Володимир Банада.

Про це йшлося під час розширеного засідання колегії Волинської облдержадміністрації 30 жовтня.

Перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Кудрявцев повідомив, що за станом на 24 жовтня централізовано опалювалося 1247 житлових будинків (75% від загальної кількості). Вже 27 жовтня опалювалася 771 школа з 775 та 412 ДНЗ з 413. Не опалювалися школа №21 у Луцьку, де триває ремонт.

З 1670 будинків досі не опалюються три – по вулиці Градний узвіз у Луцьку (будинок переводять на автономне опалення) та будинки № 88 та 37 на вулиці Шевченка (вони приєднані до котельні «Електротермометрії» і зараз вирішується питання подачі газу, оскільки підприємство має заборгованість).

На початку опалювального сезону створено аварійно-диспетчерську службу. Відповідні служби також створили у містах обласного значення та райцентрах.

Сергій Кудрявцев звернув увагу на недостатній контроль з боку департаменту ЖКГ облдержадміністрації та його керівника Володимира Банади на процес підготовки господарства області до роботи в осінньо-зимовий період.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик повідомив, що вчора підписав розпорядження, яким попередив голову Рожищенської РДА та директора департаменту ЖКГ ОДА за незадовільну роботу, пов’язану із підготовкою до опалювального сезону.

«Два стягнення я накладати не буду і думаю, що Володимир В’ячеславович чітко розуміє свою зону відповідальності. Обмежимося одним попередженням», - зауважив голова ОДА.

Своєю чергою, Володимир Банада емоційно відреагував на зауваження з боку Сергія Кудрявцева та хотів виступити, оскільки назвав його інформацію необ’єктивною.

Втім, Володимир Гунчик позбавив його слова.

«Якщо всі будуть керівникам давати вказівки, то нам тут немає що робити. Я б на Вашому місці краще промовчав», - зауважив голова облдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
лучани Показати IP 30 Жовтня 2014 14:34
Банада -це профан з голослівними заявами. Народ добре памятає ,як він барикадувався у приміщенні НРУ.Такі ,як Банада ,привели до влади Януковича.
Всезнайко Показати IP 30 Жовтня 2014 14:49
Гнати цього к*зла!!!
Лучанин до Всезнайко Показати IP 30 Жовтня 2014 14:53
разом з кудрявцевим
місцевий до Лучанин Показати IP 30 Жовтня 2014 17:42
І разом з Дубняком, Козюпою, Миркою...всіма, кого поприводив Пустовіт не маючи ні малого поняття, що і до чого!!! Влаштував центр зайнятості для "своїх" в ОДА!
Вася до місцевий Показати IP 30 Жовтня 2014 22:17
Давайте всіх гнати! І на всіх гнати! Бо ми тільки й вміємо гнати!
Луцьк Показати IP 30 Жовтня 2014 14:54
А він такий чесний і бідний,їздить тролебусом на роботу разом зі своєю жоною.Піар та й годі,бідненький.
Корінний лучанин до Луцьк Показати IP 30 Жовтня 2014 15:28
Навіщо молоти дурниці !!? Він такий є! Причому тут піар? Отжеж ,вивчили слово ПІАР і ліплять його де попало. Людей , чомусь ЖАБА давить, така велика українська ЖАБА. Як не їздить тролейбусом , то чому не їздить, А як їздить тролейбусом та ще з дружиною то чого їздить - значить бідненький та ще ПІАР. Та БАНАДІ вже за 60. За кордоном міністри на велосипедах на роботу їздять і ніхто там не говорить, що це ПІАР та бідненький. Гунчик нехай би в тролейбусі поїздив із жоною. Це якось би вразило. Банада займає нижчу посаду в порівнянні із Кудрявцевим та Гунчиком і їм є на кого звалити недоробки. Це ФАКТ. А чому немає ТІСНОЇ СПІВПРАЦІ ЗАСТ. ОДА КУДРЯВЦЕВА З ДИРЕКТОРОМ ДЕПАРТАМЕНТУ БАНАДОЮ? Отут на сайті вже писалось що Кудрявцев отримав раніше зауваження від Гунчика по підготовці до опалювального сезону. Так що тут одні розіграші перед публікою!
опа Показати IP 30 Жовтня 2014 14:58
Все місто сидить без гарячої води, а йому попередження дали) Якщо підлеглі незграби, сам впрягайся і вирішуй проблемні питання, Воду давай!!!
Йо-ма-Йо Показати IP 30 Жовтня 2014 15:02
Нормальний мужик. Тількине зрозуміло чого він попхався на те крісло? А хто за Гунчика підлабузять, то чекайте чергового пакращення...Воно вже настало! Сушіть весла...
обс до Йо-ма-Йо Показати IP 30 Жовтня 2014 15:14
Попередника вигнали, не помнб кого, бо не влаштовував, БАанад не влаштовує то когож там треба ставти
знаю банаду Показати IP 30 Жовтня 2014 15:11
Нормальний мужик. Гроші не крав.
він до знаю банаду Показати IP 30 Жовтня 2014 15:15
І ніде нічого не робив
Дончанин Показати IP 30 Жовтня 2014 15:26
«Якщо всі будуть керівникам давати вказівки, то нам тут немає що робити. Я б на Вашому місці краще промовчав», - каже Гунчик. То якщо він такий розумніший, то де позитивні зміни за час його правління?
Корінний лучанин до Дончанин Показати IP 30 Жовтня 2014 15:31
Ну ДОНЧАНИН, АЙ ДА МОЛОДЕЦЬ! Справедиве ПИТАННЯ!
до дончанина до Дончанин Показати IP 30 Жовтня 2014 16:48
Скоро Гунчик за свої три місяці перші звітуватиме - прийдіть спитайте
ось так Показати IP 30 Жовтня 2014 15:52
Пустовіт в останній день своєї роботи на посаді голови ОДА призначив пенсіонера Банаду. Пустовіт попрацював кілька місяців, а неправельних кадрових квотних рішень прийняв багато. Має результат своєї роботи - 7% на виборах.
Анонім до ось так Показати IP 30 Жовтня 2014 17:46
То не Пустовіт, а як справедливо було підмічено 4П місцевого розливу! :)
на захист Банади Показати IP 30 Жовтня 2014 18:31
Банада вміє працювати і має в цій галузі великий досвід. Але в такий важкий час є на кого кивати. Ось і киває на Банаду ніякий кудрявцев, а Банаді немає на кого кивати. Ніякий, що було видно ще на представленні. Рекомендація Пирожика. Ще таке муфло від так званої свободи сидить в кріслі начальника обласного управління лісового господарства. Може обласному начальству нагадати, що партійна квота, по якій Мазурик став начальником, 26 жовтня вичерпала себе. І, здається, назавжди.
обс до на захист Банади Показати IP 30 Жовтня 2014 20:25
у Банади є цілий начальник управління ЖКГ і по сумісництву його заступник, до речі який володіє ситуацією.Банада в силу різних причин глибоко не в тем і постійно тому і влітає через некомпетентність.Основна причина - відсутність практичного досвіду в даній сфері, він ніколи не був самостійним керівником такого рівню а вчитись в 60 з лихом в нього не має мотиваціі.Для нього головне дотягнути до березня коли досягне граничного віку держслужбовця і звалить н адержавну пенсію.А ми тут говорим про опалювальний сезон
voliynianka Показати IP 30 Жовтня 2014 19:47
Банаді треба сидіти на пенсії - для чогось встановлений пенсійний вік!Та і завжди він був "прохвостом"! Особливо, якщо згадати його борги за квартплату(коли він працював держслужбовцем!), які він потім погасив будучи технічним кандидатом одного з кандидатів у президенти....
Чиновник і захист Ба Показати IP 30 Жовтня 2014 22:19
Банада такий , Банада сякий, він робить свою роботу, вичає документи, і нормлаьно робить совю роботу. Спитай його колег. А ось Кудярвцев що робить не понятно, вийшов на колегії пробубнів, не підготовлений, і ні чого, герой, А якщо у нас демократія, то Банадаі Гунчик мав дати слово. І він забуває, що він не директор заводу, а голова виконавчої гілки влади, і має прислухатися до людей. А ось ці щури мури.Є правда багато нормлаьний ідей в Гунчик, але ці комсомолські замашки, ніяк не позбудеться. І тільки шукає винних когось.
Луцьк Показати IP 30 Жовтня 2014 23:09
А Кудрявцеву і Гунчику пора вже знати, що за тепло в Луцьку відповідає міська влада на чолі з мером, а Банада докладує обласній владі, що не готово, а то, що Банаду хочуть зїсти і так зрозуміло!Бо хочуть просовувати своїх!!!Нічого не міняється.......країною правлять євреї!
2020 Показати IP 31 Жовтня 2014 08:52
ах Моська, знать она сильна... а якщо чесно, то за часів Косенка, підготовка до зими починалася чи не з березня-квітня місяця. Був певний план заходів, планьоркі (чого вартував його вислів: п*яного січня не буде. Хто в курсі, той зрозуміє). Тепер кадровий підхід не той. Якщо вкра буханку хліба, то ти злодій, а якщо завод - ...ну і далі по тексту. І стовідсотково новоявлений губернатор у ті буремні часи займав би в ОВК чи ОДА лавку спеціаліста 2-ї категорії по заготівлі рогів та копит.
Корінний лучанин до 2020 Показати IP 31 Жовтня 2014 09:35
Так повинно бути, ЩО ІЗ ЗАКІНЧЕННЯМ ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ ПОВИННА ПОЧАТИСЬ ПІДГОТОВКА до НОВОГО ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ! Це так у добрих господарів ведеться і це не потребує ніякого доведення. Риба гниє з голови! Я впевнений , що з часом воно все зробиться , але не так щвидко як ВЛАДА вирішує на папері. В нас люди бідно живуть, на все треба кошти , а тут ще війна. Тут не відомо що завтра буде.
Лучанка на захист Б Показати IP 4 Листопада 2014 17:09
Простіше за все знайти винного.Банаді в спадок від попередників дісталась така плачевна ситуація у сфері ЖКХ, причому така ситуація не тільки на Волині. а по всій країні. Тому, шановні, треба бути справедливими і об"єктивними... А Гунчик чмо запроданське саме б краще мовчало і щось робило...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus