USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Робота на результат: за аналітичними матеріалами податківців Волині розпочато низку кримінальних проваджень

15 Лютого 2024 06:20
Волинські податківці у 2023 році провели аналітичні дослідження фінансово-господарської діяльності 34 суб’єктів господарювання різних галузей економіки.

Зокрема під пильне око податкових ревізорів потрапили підприємства видобувної промисловості та фірми, які експортували зернові, імпортують товари та провадять діяльність у сфері обігу підакцизних товарів. Про це інформує сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області.

Під час аналітичних досліджень податківці критично оцінювали господарську діяльність відібраних для перевірок суб’єктів господарювання на предмет наявності шахрайства, вимагання коштів, обігу наркотиків, фіктивного працевлаштування та інших ознак правопорушень, які можуть бути пов’язані з легалізацією (відмиванням) доходів, одержаних злочинним шляхом, та інших злочинів.

Читати ще: Податківці оштрафували власника магазину в Луцькому районі на 66 тисяч

Усі напрацювання оформлено належним чином, матеріали аналітичних досліджень скеровано до правоохоронних органів для ухвалення рішення згідно з Кримінальним процесуальним законодавством України.

Читати ще: На Волині торік власники та орендарі сплатили 565 мільйонів гривень плати за землю

За результатами опрацювання правоохоронними органами внесено інформацію до Єдиного реєстру досудових розслідувань щодо кримінальних проваджень, в тому числі 15 – за ст.209 КК України (Легалізація (відмивання) майна, одержаного злочинним шляхом).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus