USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Робота для лучан: «жива мішень». Міліція нічого про це не знає

8 Липня 2013 16:16
Стати «живою мішенню» в тирі, скакати у костюмі кролика під кулями любителів пейнтболу, і за це отримувати в день трохи більше сотні гривень пропонують лучанам.

Оголошення такого змісту про працевлаштування з’явилося на форумі «Луцька дошка» днями.
Робота не складна, але не без ризиків для здоров`я
Оголошення про пошук працівника для виконання специфічної роботи розмістив на сайті користувач під ніком M1ST. Тема повідомлення - «Пропоную нестандартний підробіток». Роботу пропонують для молодих, здорових і худих волинян.
Зокрема, в оголошенні йдеться, що у селі Хрінники Демидівського району Рівненської області працює розважальний атракціон під умовною назвою «кролячий тир». Там «пуляють» із пейнтобольного маркера по людині у костюмі кролика. За хороший результат навіть дають приз.

Тож на роботу запрошують чоловіка, який побігає по палатці як «жива мішень». І хоч не доведеться важко працювати, але робота «частково болюча (невеликі синці можуть бути), і є жаркою (захист на сонці парить)», - попереджає роботодавець.

Особливості працевлаштування «кролика»
Роботодавець переконує, що «кролик» зможе отримувати 170-230 гривень за день.

Свою зарплату доведеться відпрацювати 13 годин на добу, а то й більше.

Щоправда, довго працювати б не довелося. Як йдеться в оголошенні, потрібна лише заміна на вихідні штатному «кролику».

Такого тиру не існує, - міліція
Старший інспектор ЦГЗ УМВС України у Рівненській області Катерина Загурська переконує, що у Демидівському районі такий атраціон не працює. Про це свідчать, за її словами, результати перевірки, що проводилася правоохоронними органами.

«Гра у пейнтбол в нашій країні не заборонена законом. Всі в нього грають. Пейнтбол не представляє небезпеки», - констатувала інспектор.

За словами Катерини Загурської, у правоохоронних органів немає інформації про те, який договір між сторонами укладається. Що стосується людини, яка грає роль «кролика», то на переконання Загурської, чоловіку нічого не станеться, якщо він декілька годин побігає під «кулями».

«Але, якщо в цю людину стріляють цілий день, а то й декілька днів підряд, то це – відверте знущання», - зявила Катерина Загурська.

Довідково:
Пейнтбол (англ. Paintball — кулька з фарбою) — командна гра з застосуванням ручної пневматичної зброї (маркерів), яка стріляє капсулами з фарбою, що розбиваються при ударі по мішені, фарбуючи її. Існують два різновиди пейнтболу: спортивний пейнтбол та тактичний пейнтбол.
За своєю манерою гра імітує швидкоплинні вогневі контакти на обмеженому просторі. Ігри проводяться на лісових або відкритих полях, у приміщеннях, із природними або штучними перешкодами й укриттями.

Розрізняють пейнтбол як вид відпочинку — для всіх бажаючих; як спосіб тренування — для охоронців, поліцейських або спецназу; і як спорт — для турнірних команд.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
лучанин Показати IP 8 Липня 2013 16:23
капець. Люди, схаменіться. Життя людини вже нічого не варте. лозинських ще нам не хватало
mikki-maus Показати IP 8 Липня 2013 16:27
Того автора оголошення на місце "кроліка" і в пневматичний тир!!!:)
поліна Показати IP 8 Липня 2013 16:56
Але вже вмієте назву придумати!!!! Новина ні про що, а назва зачотна.
клаповухий Показати IP 8 Липня 2013 17:13
Це ж цинізм, жорстокість...добра собі гра.
Жах Показати IP 8 Липня 2013 17:31
Дійсно новина "ні про що". Живу людину в іграшку перетворили. А потім дивуємося чого стільки вбивств. Вчать, що в людину вистрілити - раз плюнути
Корінний лучанин Показати IP 9 Липня 2013 08:34
НАДИВИЛИСЬ АМЕРИКАНСЬКИХ ФІЛЬМІВ! ІДЕЯ ЗАПОЗИЧЕНА з ЦИХ ФІЛЬМІВ! ЦЕ ОСУДЖУЄТЬСЯ,АЛЕ НАШИМ НУВОРІШАМ "ДАХ ЗНОСИТЬ", ПРИДУРКІВ У НАС БАГАТО! ВІД ЖИРУ КОНКРЕТНО БІСЯТЬСЯ, СИДЯТЬ І ДУМАЮТЬ, ЩОБ ОТАКЕ ВЧВЕРИТИ .
лучанка Показати IP 9 Липня 2013 10:59
темні люди,темні ігри.Це не люди....
василь Показати IP 9 Липня 2013 11:27
міліція все знає.
Сергій Показати IP 9 Липня 2013 14:20
Все -ж краще ніж на партійних зборах виступати ,або ходити на різні мітинги ,або в армії брати участь в дембельському поїзді, а може це ті кролики що на дитячих святах фотографуються

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus