USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як змінилися соціальні нормативи для лучан, які отримують субсидію

2 Грудня 2015 12:27
Для громадян, які звернулись за призначенням житлової субсидії, а також тих, які мають право на автоматичне призначення, департамент соціальної політики повідомляє, що інформація про розмір призначеної субсидії та її терміну буде відображена у квитанції в усіх пунктах прийому комунальних платежів міста Луцька, після 5 та 20 числа щомісяця.

Про це повідомили у департаменті соціальної політики Луцька.

Громадяни, яким призначено житлову субсидію, зобов'язані щомісячно сплачувати свою обов'язкову частку витрат на оплату цих послуг. Однак, у разі, коли вартість фактично використаної послуги менша, ніж обов'язкова частка витрат на оплату цієї послуги, громадяни сплачують її фактичну вартість.

Сума субсидії, яку департаментом соціальної політики було переказано на рахунки організацій - надавачів житлово-комунальних послуг для оплати їх вартості в розмірі соціальних нормативів, і яка не використана домогосподарством, внаслідок економії споживання послуг, зараховується організацією, як оплата послуг, у тому числі обов'язкової частки платежу домогосподарства, на наступні розрахункові періоди.

У разі прийняття рішення про відмову в призначенні житлової субсидії, повідомлення із зазначенням про причину відмови надсилається поштою на адресу заявника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 2 Грудня 2015 18:03
Я шося нічо не зрозумів..
Братуха Показати IP 4 Грудня 2015 06:51
Это похоже на то,как Фрекен Бок,хотела записать телефон в Карлсоне

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus