USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Роботу луцьких комунальників оцінили на «незадовільно». ФОТО

9 Березня 2011 11:30
Неприбрані сходові клітки, невідремонтовані козирки входу до під’їздів, непофарбовані двері – ці та інші численні факти неналежного утримання житлових будинків у Луцьку зафіксувала житлокомунінспекція у Волинській області.
Про результати планових перевірок ЖКП №3, ЖКП №7, ЛК ЖЕК №8 ЖБК міста Луцька у 2011 році повідомив начальник державної житлово-комунальною інспекцією у Волинській області Григорій Яремчук.
«У ході вибіркового обстеження житлового фонду виявлені численні факти неналежного утримання будинків на кожному із підприємств», - зазначив він.
Зокрема, наголошує Яремчук, неякісно прибираються сходові клітки, не виконується поточний ремонт козирків входу до під’їздів, підвалів, не фарбуються двері до під’їздів, підвалів, на горища, не зроблені ремонти відмосток житлових будинків, не засклені подвійні вікна на сходових клітках, не відремонтовані сходові клітки, загальні коридори.
Він додав, що підготовку до опалювального періоду житлових будинків проведено не в повному обсязі. Не відповідає правилам і послуга по прибиранню прибудинкової території в зимовий період, каже Яремчук.
Він наголошує, що на сьогодні якість послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій не відповідає рівню оплати за ці послуги.
«Оцінка якості надання послуг даними підприємствами – незадовільно», – резюмував Яремчук.
Він каже, що держжитлокомунінспекція в області за результатами цих перевірок склала розпорядження, надіслала листи до міського голови з метою посилення контролю з боку органів місцевого самоврядування та усунення порушень.
Інспектори перевірили будинки 2 і 4 на вулиці Воїнів-інтернаціоналістів та будинок 9 на вулиці Кравчука, якими опікується ЛК ЖЕК №8 ЖБК.
До списку перевірених потрапили також будинки на Дубнівській, 79, на вулицях Казакова, 1, Орджонікідзе, 32, на проспекті Волі, 60, що належать ЖКП №7.
Крім того, перевірили приміщення і на проспекті Волі, 22, та на вулиці Саперів, 10. Останнім надає послуги ЖКП №3.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Правильно Показати IP 9 Березня 2011 12:03
Молодець Григорій що висвітлив!!!
Луцький Показати IP 9 Березня 2011 14:05
Це чергове мочилово Романюка. Наш мер з ранку до ночі по цих підвалах і каналізаціях тільки і лазить. Ці фото взагалі з іншого міста у нас такого нема.
лучанка Показати IP 9 Березня 2011 14:43
Пане Яремчук, ви що з місяця зійшли чи перший рік у комуналці як і ваші працівники, найшли найгірші місця і порадувались та показали свою роботу. В попередні роки взагалі був бездад у комуналці, а зараз таки наведений трохи порядок
1-1 Показати IP 9 Березня 2011 15:02
німці кажуть що чисто не там де прибирають-а там де не гадять.То має бути сором тим -хто там проживає і гадить .Бо то не комунальники таке розвели.Позаварювали б ті смітники-то вони б з вікон кидали.бо то справді психологія така у тих людей.Є будинки де таке просто неможливо-бо там живуть нормальні люди .які самі не гадять -і іншим не дають.
VSC до 1-1 Показати IP 9 Березня 2011 17:07
Вы давно не бывали в Германии (или совсем не бывали). У них там мусорники стоят через каждый 30-40 метров, и коммунальные службы работают.
ще гірше Показати IP 9 Березня 2011 15:33
Насправді ситуація ще гірша.Просто люди втомилися обурюватися і не вірять, що будуть зміни на краще. Я живу у центрі на Винниченка, тут не те що жодного разу за всю зиму не розчистили і не посипали піском тротуар біля будинку, але й на зупинках та переходах вбитися можна.
правдоруб Показати IP 9 Березня 2011 18:51
Комуналки в Німетчині немає взагалі є приватні надавачі послуг,які отримують відповідну оплату і працюють на конкурентних засадах, а не на проплачених посадах.Інспекція жкг це черговий варіант адмін впливу на комуналку держ апаратом,яка реально окрім мізерного штрафа і публічного возгласу не на, що не впливає.Конкуренція, конкуренція і ще раз конкуренія, між приватом комуналкою іспоживачами це перший крок який був зроблений ще 80-х в європейській сфері надання послуг по утриманні житла!!!
Степан Показати IP 9 Березня 2011 19:05
Да Романюк палець об палець. Тільки на покладання та полювання.
Татьяна Показати IP 10 Березня 2011 09:32
Посмотрите какая грязь по ул.Кравчука -тротуаров нет за торг.центром "Слон" в сторону ул.Гордиюк,около домов со стороны подъездов не убирается,грязь и т.д.А это жек №11 Что-то о нем не говорится.И это стремимся мы на запад.За что только платим?
вася Показати IP 10 Березня 2011 10:26
тут цікаво те, що яремчук якраз ні дня в комуналці не працював, а "бурхливу викривальну" діяльність розпочав відчувши над собою "дамоклів меч" скорочення, дивись хлопче земля кругла
МЖК Показати IP 10 Березня 2011 10:44
Доки "газова" бабушка буде керувати комуналкою в місті, нічого не зміниться. Невже Романюк цього не розуміє?!?
Следователь Показати IP 10 Березня 2011 12:17
VSC не может судить о Германии, так как он имеет две судимости и в страны ЕС не имеет права выезжать. Не надо ля-ля!
VSC до Следователь Показати IP 10 Березня 2011 17:33
Проспись, у меня шенген.
Стьопа Показати IP 10 Березня 2011 14:33
Спеціально для Васі. Яремчук може і не працював в комуналці, але хоч щось пробує зробити і змінити в цій галузі, а такі "васі" як ти тільки язиками чешуть і критикують не знаючи навіть про що мова іде, при цьому палець об палець не вдаривши щоб щось змінити.
2-2 Показати IP 10 Березня 2011 14:50
1-1 живе не на тій планеті, це особливо видно з останніх двох фоток. Це не комунальники, це люди самі на кришу воду відрами носили і стіну на центральній вулиці міста до такого стану довели. Та й на інших фотках видно як люди "власноручно" познущались з своїх підвалів і підїздів. За що тільки люди платять за утримання будинків? Незрозуміло!
правдоруб Показати IP 11 Березня 2011 10:13
"РОМАНЮК скоро перестане боятися континіум і звільнить старушку ШАПОКЛЯК",- ось і казочці кінець, а хто слухав молодець!!!
M Показати IP 13 Березня 2011 18:11
Майже в кожному будинку можна такого нафоткати. Треба буде зробити таку фотосесію. Така фігня по всьому місту робиться. То все через те, що ліниві комунальні служби із своїми працівниками не хочуть працювати. Мол, нащо я буду там щось робити, коли мені таку-то зарплату платять. Чи Як платять, так і роблю. Це стосується багатьох людей. Радійте люди, що вам і так щось платять, якщо у вас нема клепки в голові самим щось придумати і зробити!
віктор Показати IP 16 Березня 2011 11:24
нехай сфотографують козирок підїзду №7 будинку по вул.Мазепи2 я мешканець цього підїзду це просто кошмар

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus