USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Родичі Гурченко ділять її спадок

12 Квітня 2011 11:59
Родичі Людмили Гурченко готуються до розділу її спадку: актриса володіла трикімнатною квартирою в елітному районі Москви, заміською дачею і автомобілем Audi A4.
Вся нерухомість актриси оцінена в 25-30 мільйонів рублів, - інформує Gazeta.ua.
Крім того, після смерті актриси залишився бізнес: «Кіностудія Сергія Сеніна» і авторські права на низку творчих проектів, які також належить розділити вдівцю, дочці Марії та онуці Олені.
Заповіт може внести ясність у ситуацію. Як повідомив адвокат Олександр Добровінський, за законом, якщо немає заповіту, то половину майна отримає чоловік, а друга половина ділиться між чоловіком і дітьми. Таким чином, вдівець Сергій Сенін може претендувати на 75% спадку, 25% відійде доньці Гурченко Марії.
Нагадаємо, Людмила Гурченко, померла 30 березня в Москві. Вона провела останні хвилини життя поруч із чоловіком, продюсером Сергієм Сеніним.
Акторка померла від тромбоемболії легеневої артерії.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus