USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Родина нового омбудсмена має бізнес в окупованому Криму, - ЗМІ

16 Березня 2018 13:57
Новопризначена Уповноважена з прав людини Людмила Денісова є однією з контролерів компанії, що після анексії Росією півострова була перереєстрована на російську податкову.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на Bihus.Info.

Її доньки також значаться серед засновників ще п’яти кримських компаній.

До анексії півострова Денісова володіла чвертю будівельної компанії "Крымжелезобетон". 12 січня 2015 року вона була перереєстрована в окупованому Сімферополі за російським законодавством.

Її засновником в Єдиному держреєстрі юросіб Російської Федерації значиться українська ТОВ "Тріора", 25% статутного капіталу якої внесла Денісова. Також серед засновників "Тріори" значаться ще два колишніх народних депутати від партії "Батьківщина" Сергій Веліжанський і Андрій Сенченко.

У листопаді 2014 року на російську податкову була перереєстрована ще одна пов’язана з Денісовою компанія - "Севастопольмарінсервіс". Щоправда, на місце омбудсмена у складі засновників увійшла її донька Олена Титаренко.

Окрім цього, Олена Титаренко є співвласницею кримських ООО "Промтекстиль", "Бизнес Альянс" і "Дигаймер", які займаються виробництвом тканин, будівництвом і орендою нерухомості. Молодша донька Денісової Олександра Квітко теж володіє половиною ООО "Фирма Д.Э.В", що спеціалізується на здачі в оренду нерухомого майна.

Журналісти проекту зазначають, що російська ООО "Строительная компания "Крымжелезобетон" відсутня у деклараціях Людмили Денісової за 2015 і 2016 роки.

У коментарі журналістам програми "Наші гроші з Денисом Бігусом" свою причетність до неї Денісова заперечила та заявила, що після анексії Криму Росією всі її активи були націоналізовані, тому на даний час ні вона, ні її родичі бізнесом на окупованій території не займаються.

Як повідомлялося, Верховна Рада 15 березня призначила Людмилу Денісову Уповноваженою з прав людини.

Раніше вона протягом останніх чотирьох скликань обиралася народним депутатом і двічі обіймала посаду міністра соціальної політики в урядах Юлії Тимошенко й Арсенія Яценюка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
юрій Показати IP 16 Березня 2018 14:30
Просто ...ука!
Таки Да Показати IP 16 Березня 2018 16:16
чоколадні друзі
Денісова Показати IP 16 Березня 2018 16:32
Якщо президенту можна мати три бізнеси в краіні -агресору Росіі ,то чим я гірша ? Податки він теж сплачує не в Украіні і робочі місця створює не для украінців.
Українець Показати IP 16 Березня 2018 17:51
Ну і що? Хай має хоч десять бізнесів у тому Криму чи тій Росії, аби свої обов'язки в Україні виконувала належним чином. Все інше байдуже.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus