USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Родина з Луцька, у якої вчора згорів будинок, потребує допомоги

10 Липня 2019 21:38
Сім’я з Луцька, у якої 9 липня згорів будинок, просять допомоги у небайдужих людей. Після пожежі дім не придатний для проживання.

Про це повідомляє господиня будинку Богдана Михальчук на сторінці у Facebook.

Нагадаємо, на вулиці Баранова в приватному будинку трапилась пожежа. Вогонь знищив 70 метрів квадратних покриття, селю, меблі, стіни, речі домашнього вжитку.

«У нашу сім’ю вчора прийшла велика біда – сталася пожежа в будинку. Слава Богу ніхто не постраждав. Дякую моєму чоловіку, який не розгубився і відважно кинувся рятувати мене 2 дітей з полум’я. У нього лише незначні опіки та надихався диму. Дякую пожежникам, які швидко прибули і протягом години боролися з вогнем. Дякуємо всім небайдужим, які прийшли нам на допомогу», – йдеться у дописі.

Під час пожежі згорів дах будинку, вхідні та міжкімнатні двері, деякі меблі. Те, що не згоріло – затопили водою, через це впала стеля.

Наразі подружжя з дітьми наразі прихистили родичі.

Усі охочі допомогти родині можуть переказати кошти за такими реквізитами: 4731 2191 2002 9750. Отримувач Михальчук Богдана Анатоліївна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus