USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Родина загиблого у Сватовому волинського сапера – три місяці без газу

17 Грудня 2015 12:18
В оселю, де проживає сім’я загиблого бійця АТО, фірма три місяці не проводила газу, порушивши умови договору. Про це повідомляє БУГ.

Ще 17-го серпня Світлана Лисенко з села Грибовиця Іваничівського району уклала договір з ПАТ “Волиньгаз” Нововолинське управління з експлуатації газового господарства” на приєднання до газових мереж. Роботи розпочали тільки 15-го грудня, хоч послуга оплачена, відповідно, у день укладення договору.

Нагадаємо, що чоловік Світлани Анатолій Артеменко загинув 29-го жовтня у Сватовому в результаті пожежі на військових складах, а 25-го листопада в пологовому відділені Нововолинської центральної міської лікарні на світ з’явилася його донька.

ЧИТАТИ ЩЕ: ІВАНИЧІ ЖИВИМ КОРИДОРОМ ЗУСТРІЛИ ЗАГИБЛОГО ГЕРОЯ

У Анатолія Артеменка та Світлани було багато планів. Пара, яка до того проживала у громадянському шлюбі, планувала побратися. У жовтні чоловіка не стало – пішов воювати та загинув у зоні АТО. На плечі Світлани лягли зовсім не жіночі турботи, до того ж, вона очікувала появу на світ донечки. Найбільшою проблемою стало, як провести газ у будинок – процес затягнувся фактично на три місяці. У невелику хатинку Лисенко ніяк не могла доїхати бригада працівників для того, щоб розпочати роботи.

Мобілізувати засоби і можливості для проведення газу виконавцю робіт вдалося далеко не відразу, хоч у договорі чорним по білому пишеться, що власник, тобто фірма, зобов’язаний забезпечити в установленому порядку у термін до 18.11. 2015-го року приєднання об’єкту замовника, установити в точці приєднання вузол обліку природного газу та забезпечити його захистом від несприятливих погодніх умов.

Крім того, підключити індивідуальний будинок до власних газових мереж не пізніше п’яти робочих днів, або п’ятнадцяти днів, якщо підключення потребує припинення газопостачання іншим користувачам.

Ситуація була взята на контроль місцевими волонтерами, а також прокуратурою Іваничівського району.

Начальник Нововолинського УЕГГ Олег Галій пояснив: “Справа в тому, що була черга, підрядник робив і був зайнятий. Ситуація склалася тому, що було багато замовлень, і так вийшло. У нас з замовником зараз конфлікту немає, ми дійшли консенсусу”.

Замовник, а саме Світлана Лисенко, поки опалює приміщення обігрівачем.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
верунька Показати IP 17 Грудня 2015 12:36
А ви розберіться хто керує ліквідацією відділу освіти .Хто створює нову установу і коли.Куди діватися залишкам колективу .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus