USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Родина Клімчуків пожертвувала дітям п’ять тисяч гривень

1 Червня 2010 11:42
У рамках благодійної акції «Поспішаймо робити добро» голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук від своєї сім’ї перерахував дітям-сиротам п’ять тисяч гривень.

Про це інформує прес-служба облдержадміністрації.

Іще п’ять тисяч гривень виділено із очолюваного Клімчуком благодійного фонду «Рідна Волинь». Керівник виконавчої влади та його фонд зробили пожертви з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей, коли в краї розпочався телемарафон «Поспішаймо робити добро».

«Сьогоднішня акція присвячена захисту знедолених дітей. І ми не повинні забувати про них. Адже основна база держави - це українська сім’я», - сказав голова облдержадміністрації у прямому ефірі Волинського телебачення.

Губернатор додав, що нині незахищеним дітям влада приділяє значну увагу.

«Будинки-інтернати для дітей є затишними та укомплектованими. Ці заклади мають суттєву фінансову базу», - зазначив Клімчук.

Голова облдержадміністрації закликав кожного свідомого волинянина долучитися до цієї благородної справи, бо «кожна зібрана копійка знайде свого адресата. Життя людське коротке - тому поспішаймо робити добро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus