USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині чоловік вкрав у господаря будинку, в якого робив ремонт, 50 тис. грн

11 Червня 2023 16:50
На Волині чоловіка посадили на 3,5 року за крадіжку 50 тисяч гривень з будинку, де він робив ремонт.

Відповідний вирок ухвалив Камінь-Каширський районний суд.

У матеріалах справи йдеться про те, що 31 серпня на території садиби потерпілого Сергій Л. проник через отвір у підвалі до житлового будинку, де в спальні з шухляди вкрав 500 гривень.

Через годину, будучи п’яним, крадій повторив злочин, але цього разу він вирішив вкрасти решту грошей – 49 тисяч 500 гривень.

Волинянин у суді не став заперечувати своєї вини. Він розповів, що працював у потерпілого на пилорамі. Спочатку вкрав з шафи в його будинку 500 гривень, за які придбав у магазині дві пляшки горілки і пляшку пива та випив зі знайомими. Згодом він знову проник у будинок та вкрав решту грошей, загалом – 50 тисяч гривень. За ці кошти придбав п'ять мобільних телефонів та аксесуари до них.

Потерпілий, своєю чергою, повідомив суду, що Сергій Л. допомагав йому робити ремонт у будинку. Коли зривали підлогу, він побачив отвір у підвалі. Пізніше через цей отвір обвинувачений проник до будинку, звідки вкрав 50 тисяч гривень. Потерпілий неодноразово просив крадія повернути викрадені кошти, однак той на його прохання не реагує.

Врахувавши обставини справи, суд призначив крадію покарання у вигляді трьох років та шести місяців позбавлення волі. Також представники Феміди задовольнили цивільний позов потерпілого, стягнувши з обвинуваченого 50 тисяч гривень матеріальної шкоди.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus