USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Родинам військових з Волині передали величезну посилку з Фінляндії

16 Липня 2015 08:34
Ковельські волонтери звітують про те, що отримали величезну посилку від друзів-українців з Фінлянції. Про це йдеться на сторінці Ковельського центру в мережі.

"Товариство Украiнцiв у Фінляндії та небайдужі мешканці міста Хельсінкі з любов'ю зібрали та передали волонтерам Ковельського центру допомоги 40 кілограмів дитячих речей для подальшої передачі їх сім'ям Героїв! Inna Kutina та Konstantin Lazepka, я дякую долі за знайомство з Вами, дякую Вам за Ваші золоті серця! Саме ці Люди недосипають ночей там, в далекій Фінляндії, заради підтримки українських Героїв та їх сімей", - йдеться у повідомленні.

Зі слів волонтерів, у коробці вони знайшли дуче цікаву та корисну річ - багаторазові памперси (їх можна випрати після використання). "Для фінців - це уже не новинка, там мамочки уже і користуватись одноразовими не хочуть! Сподіваємось і нашим мамусям сподобається. Також у посилці були милі платтячка, бодіки, кофтинки та кофти, купальнички, штани, навіть маленькі уггі та ще багато багато чого іншого для дітей різного віку", - додають волонтери і висловлюють величезну подяку усім, хто долучився до цієї хорошої справи!

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Небайдужий Показати IP 16 Липня 2015 08:49
Стидно за нашу рідну Украіну, президент і вся керівна верхушка навіть під час війни заробляє страшенні прибутки ,а простий люд радий таким подачкам оце довели. А в виборчій програмі Порошенко декларував зовсім інше -Жити по новому- оце наступило НОВЕ
123 Показати IP 16 Липня 2015 11:27
коментар було видалено
Анонім Показати IP 16 Липня 2015 13:38
А Порошенку не встидно заробляти по мільйону в день, живучи в найзлиденнішій країні Європи? Не встидно дітям, чиї батьки загинули в АТО в той час, коли він "копієчку сколочував", в очі дивитися?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus