USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.10

Родині загиблого волинського військового вручили його «Хрест Героя»

2 Травня 2024 10:36
Орден «Хрест Героя» вручили родині загиблого воїна з Торчинської громади Сергія Семенова. Військовий загинув ще у квітні 2022 року в запеклих боях з окупантами у Харківській області поблизу населеного пункту Ізюмське.

Про це інформують у громаді.

У Києві біля памʼятника захисникам і захисницям кордонів вшанували пам’ять полеглих прикордонників Луганського загону. Після хвилини мовчання та покладання квітів родини загиблих воїнів отримали відзнаку «Хрест Героя».

Читати ще: Довга дорога додому: в Торчинській громаді попрощалися з Героєм Сергієм Семеновим

Орден «Хрест Героя» – це нагорода, яку започаткували у 24-й ОМБр. Її запровадили, щоб вшанувати пам’ять і подвиг усіх загиблих побратимів з 2014 року у війні з Росією. Орден «Хрест Героя» запозичили з часів Української Народної Республіки.

«Для кожної з родин ця відзнака дуже важлива. Адже це своєрідний діалог побратимів з родинами полеглих Героїв. Це свідчення того, що пам’ять про Героїв жива! За ініціативи родин загиблих, на Майдані Незалежності встановили іменні прапорці у пам’ять про Героїв-прикордонників, які віддали своє життя за Україну», – зазначили в громаді.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus