USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Родини загиблих атовців отримають квартири в новобудові

30 Травня 2018 14:58
Луцька міська рада затвердила проект детального плану території в районі Дубнівської, де планують спорудити багатоквартирний будинок, квартири в якому отримають родини загиблих у АТО.

Про це йшлося під час пленарного засідання 42-ї сесії Луцької міської ради 30 травня.

Так, на розгляд сесії винесли проект рішення про затвердження детального плану території в межах вулиць Лопатіна та Фільтрової, де земельні ділянки під індивідуальну забудову мають шість родин загиблих учасників АТО.

Як підкреслила заступниця керівника управління містобудування та архітектури Софія Гула, ці сім’ї самостійно домовилися з луцьким забудовником Андрієм Розумовським про спорудження там 4-поверхового будинку, де родини загиблих отримають квартири.

«Я особисто виїжджав на всі ці земельні ділянки, вони далеко не найкращі. І я дуже вдячний, що забудовник там проводитиме будівництво і сім’ї загиблих військовослужбовців отримають там квартири», – сказав депутат, голова земельної комісії Євгеній Ткачук.

Депутат Андрій Козюра підкреслив, що ці земельні ділянки перебувають у власності родин загиблих, тому люди мають право самі вирішувати, як вони хочуть скористатися цими землями.

Депутат Олександр Кравченко додав, що поряд із цими ділянками заплановано будівництво дитячого садочка, тож там буде вся необхідна інфраструктура.

Батько загиблого військовослужбовця Ярослав Філіпчук розповів, що йдеться про родини, які «похоронили своїх дітей». Тож рішення необхідно прийняти швидко, адже «вдовиці можуть просто не дочекатися тих квартир».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
П Показати IP 30 Травня 2018 16:26
Коли вже вчителі і лікарі квартири отримають?
Житель до П Показати IP 30 Травня 2018 18:05
Після поїздки на рік на схід,а не в Польщу
лучанка Показати IP 30 Травня 2018 16:47
а лікарі і вчителі в Польщу на заробітки
АНАТОЛЬ_ Показати IP 30 Травня 2018 16:49
Волонтерам коли?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus