USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Рок-коляда у «Майдані»: колядки, яких не заспіваєш удома

18 Січня 2015 12:02
Традиційні українські колядки, колядки англійською мовою та пісні, які колядками й не назвеш – усе це можна було почути на вечірці «Рок-коляда від GARAGE ROCK SCHOOL» у пивному клубі «Майдан» ввечері 17 січня.

Хоча початок концерту був запланований на 21.00, дійство почало набирати обертів за годину – коли «стукнуло» 22:00. Година чекання лише «розігріла» відвідувачів, які першу команду музикантів зустріли «на ура».



Згодом була друга та третя команди, кожна з яких заспівала по декілька пісень. Згідно з задумкою організаторів вони змагалися між собою. За кожну з команд відвідувачі могли проголосувати. Віддати свій голос можна було, кинувши до капелюха вокаліста, який після виступу ходив залою, вхідний браслет – яскраву помаранчеву стрічку із написом «Майдан GARAGE».



Варто зазначити, що змагалися між собою «нерівні» команди. Йдеться про те, що музиканти лише однієї із трьох «збірних» були професійними і закінчили навчання у «GARAGE ROCK SCHOOL». Рівень решти учасників був значно нижчим – про що попередили, власне, організатори, щоб відвідувачі під час голосування зважали на цю різницю. Просили не ставитися до них строго і самі музиканти-початківці.



Щодо пісень, то їх, у традиційному розумінні, колядками назвати важко. Швидше – популярними в Європі та Америці хітами з різдвяною тематикою. Жодних тобі перероблених чи адаптованих під рок «Добрий вечір тобі, пане господарю» чи «Нова радість стала», яких чекаєш, читаючи в анонсі «українські колядки у нестандартній, справді драйвовій обробці».

Як висновок, концерт - суто для поціновувачів року, причому у «важчому» його варіанті.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
лучанка Показати IP 18 Січня 2015 12:25
Банкет під час чуми
samson Показати IP 18 Січня 2015 12:34
rock`n`roll--- вже помер і не актуальний..... особливо в жидо-християнському стилі..... зараз паганінські-фолькові теми драйвують.......
міша Показати IP 18 Січня 2015 18:15
Йдеться про те, що музиканти лише однієї із трьох «збірних» були професійними і закінчили навчання у «GARAGE ROCK SCHOOL». БУгага, прямо янгі, айомі і малмстіми випустились:) сміх та годі
Ім'я Показати IP 18 Січня 2015 21:45
Смішні ви та ваші коментарі) Бенкет під час чуми, кажете? Чому ж ви так не говорите про кожен нічний клуб, який зараз працює чи не цілодобово і де відбувається невідь-що? А один концерт рок школи вам поперек горла встав!
Корсар Показати IP 18 Січня 2015 21:58
Дебіли-рокери та патлаті бомжі... хай їдуть в зону АТО, а не просижують батьківські гроші в генделях
до корсара до Корсар Показати IP 20 Січня 2015 03:52
А ви не просиджуєте гроші батьків дома?!!? Пишите нісенітниці! Я був на цьому концерті і дуже задоволений тим, що я побачив. Раджу і вам колись сходити за межі вашої обмеженості.
;) Показати IP 18 Січня 2015 23:49
В кожного свій смак і свої думки, всі мають на це право) Особисто в мене виникло бажання кожного з учасників обійняти і подякувати за те, що вони роблять! А вам, рок-школа, натхнення, сил і все буде добре)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus