USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Трьом областям, серед яких і Волинь, не дозволили відновити міжобласні перевезення

2 Червня 2020 10:29
На 83-й день карантину в Україні Міністерство інфраструктури зазначає, що Волинська, Чернівецька та Рівненська області не отримали дозвіл на відновлення міжобласних автомобільних перевезень.

Про це повідомив представник міністерства Українським Новинам.

«Сьогодні, рішенням обласних комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, міжобласні автомобільні перевезення не були відновлені у Чернівецькій, Волинській та Рівненській областях», – повідомив представник міністерства.

Також представник Мінінфраструктури повідомило, що міжобласні автомобільні перевезення не відновилися у двох районах Тернопільської області.

Точної дати запуску міжобласного автобусного сполучення в зазначених областях в міністерстві не називають.

Представник зазначає, що таке рішення буде прийнято тільки після того, як обласні комісії підтвердять досягнення необхідних епідпоказників.

Нагадаємо, з 1 червня в Україні розпочався 3 етап пом’якшення карантину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Дзвоніть на 103 Показати IP 2 Червня 2020 11:12
Дуже стидно за нашу область, що ми в трійці найгірших областей України щодо розповсюдження коронавірусу. Люди не дисципліновані зовсім, особливо молодь та чоловіки, жінки більш слухняні. Наведу один приклад: приїхав місяць тому з Польщі, назовем його Микола, йому 39 років, розведений, має на утриманні двох дітей віком від 11 до 16 років дві дівчинки, правда аліменти не платить офіційно, переказує колишній дружині частину зароблених грошей. Микола, перебував три місяці на заробітках, як він казав ну дуже тяжко працював, ну дуже тяжко!? Одним словом приїхав в Луцьк додому до своєї матері. Не знаючи, що у нього коронавірус, звісно ходить без маски на обличчі та всім розказує, що у нього не може бути коронавірусу, бо дуже любить вживати горілку. Так ось що перш за все зробив Микола це подався у магазини, відвідав не меньше 4-х кафе де розливають спиртне, прийшов до колишньої дружини у магазин, віддав частину зароблених грошей, перецілувався зі всіма дівчатами, що працюють у магазині і пішов до своїх дітей. Результат того ходіння: його мати в тяжкому стані у лікарні на штучній вентиляції, весь магазин де працює його колишня дружина медики перетрясли та всіх з його родини перевірили. Ну поки кажуть, що мати у лікарні, а Микола спокійно у хаті лікується від легкої форми коронавірусу, вживає на повну горілку. І ніхто йому не заважає, він же приїхав відпочити, бо ну дуже тяжко працював у Польщі.
Сергій Показати IP 2 Червня 2020 11:14
Вам маска мозок натиснула...
Остап Вакарчук Показати IP 2 Червня 2020 11:25
Два, три місяця дурня проваляли ці доблесні власники маршруток при цьому нікому з них в голову не прийшла навіть думка про те, щоб хоча якось раз на рік нормально вимити та провітрити салон автомобіля. Думав, що зайду в маршрутку після карантинних обмежень, а салон чистий і пахне, сидіння вимиті та салон буде провітриний від перегару, можливо вимиті вікна. А де там, як смерділо до карантину так і далі смердить салон куривом та вчорашнім перегаром, а сидіння хоч стели щось під дупу, бо видно водії перевозили мішки з картоплею, всі сидіння у пелюці та бруду. Я так і не присів, хоча заплатив за проїзд у повному обсязі, пільг на прїзд у мене немає.
ND Показати IP 2 Червня 2020 19:56
Проблеми Волині не з кількістю хворих на даний час, а із швидкістю проведення ПЛР тестів, на сьогодні роблять тільки за двадцяте травня, а далій все в черзі. Дотримання карантину, то окрема тема, рахують, якщо молоді то можна не боятися, якщо і захворію, то легко, а старші то вже таке, нехай зіграють в російську рулетку.Проте в Україні сорок відсотків смертей в віці 50-64 роки,які, в основному, і працюють в Україні. Бо виживають сильніші, молоді і здорові, на думку деяких осіб, то вже якась фашистська ідеологія... і пофіг скільки ти можеш заразити людей... Або народився хтось з передавленою вже... головою
Анонім Показати IP 2 Червня 2020 21:10
Їздять автобуси повним ходом))) Як це не відновили?!!!)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus