USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Роман Петра Маха перевидали «без цензури»

27 Липня 2010 09:27
У Волинській обласній друкарні побачило світ нове зібрання творів Петра Маха в двох томах «Крайполе».
Про це інформує Волинське телебачення.
На сторінках першого читач знайомиться з поезією автора – самобутньою, відвертою, багатообразною. До другого тому увійшов роман «Дикий брід», який, до речі, видається вдруге.
В першому виданні роману через політкоректуру було вихолощено багато авторських задумів щодо зображення історичної правди. Тепер увазі читачів пропонується доповнений роман, у центрі якого – трагедія української і польської сімей, які потрапили у страшний вир Другої світової війни.
У новому світлі у творі постають постаті відомих ватажків народного протистояння Антона Бринського, Миколи Коніщука, Юзефа Собесяка та інших.

«У книгозбірнях Волині перше видання роману можна почитати вже зараз, а нове доповнене -завдяки Обласній програмі економічної підтримки ЗМІ і книговидавничої справи- з’явиться тут незабаром», – повідомила головний методист Волинської обласної бібліотеки для юнацтва Зоя Корчинська.

Видання здійснено за фінансової підтримки експертної ради з питань видавничої справи Волинської облдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus