USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Облдержадміністрація реанімувала роман Маха

10 Серпня 2010 14:31
За фінансової підтримки Ради з питань видавничої справи облдержадміністрації у видавництві ВАТ «Волинська обласна друкарня» вийшов двотомник Петра Маха «Крайполе» - до першого тому увійшли поезії, написані ним у різні роки, а також нові твори письменника.
Про це інформує «Волинь-нова».
Другий том умістив роман «Дикий брід», перероблений автором. У ньому переосмислені та доповнені події які вже відомі читачам за попереднім виданням.

Перший, поетичний том благословив до видання Патріарх Київський і всієї України Філарет. Саме його факсиміле вміщено на початку тому. Патріарх наголошує у своєму благословенні, що Петро Мах - це людина, «яка пожертвувала себе українській нації і відродженню нашої духовності».

Близько трьох сотень сторінок у першому томі, і на кожній - вірш чи поезія, яка вже стала відомою, популярною піснею не лише в Україні. У центрі роману «Дикий брід», що увійшов до двотомника, - долі і трагедії двох сімей - української та польської.
Перед читачем у новому світлі постануть постаті партизанських ватажків, не раз здригнеться серце, дізнаючись з розповідей автора про звірства фашистів і їх підлеглих на окупованій землі.
Гарно виданий двотомник Петра Маха - чудовий дарунок і авторові, і читачам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus