USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У мера вимагають звіт про «захоплення» землі у Луцьку

25 Вересня 2014 11:11
Депутати Луцькради вимагають від мера пояснень через кофлікт мешканців Привокзального району з бізнесменами, які хотіли встановити торговий контейнер на прибудинковій території.

Про це йшлося під час засідання 64-ї сесії Луцької міської ради 24-го вересня.

Нагадаємо, що мешканці Привокзального району Луцька розпочали боротьбу проти «захоплення» їх прибудинкової території. Перший «бій» за територію відбувся 12-го вересня.

«Тоді було так: із самого ранку прийшла невідома жінка і приїхала велика техніка під наші будинки, вони хотіли поставити металевий контейнер на прибудинкову територію. Аби захистити наш двір, люди стали під контейнер. Була штовханина і ми викликали міліцію. Приїхав працівник міськвідділу, полковник Володимир Солоненко. Він відійшов з невідомими людьми, щось переговорив і сказав нам, що усе - законно, хоч документів нам так і не показали. Це - справжнє захоплення території», - розповіла про події, які відбулися, мешканка будинку Арцеулова, 7, очевидець Роза Юхимівна.

З цього приводу депутат Луцької міської ради, від цього виборчого округу № 10, член депутатської групи «Новий Луцьк» Ігор Поліщук звернувся за роз’ясненнями до Луцького міського голови Миколи Романюка.

«Нещодавно на прибудинковій території підприємці хотіли встановити малу архітектурну форму. Тоді виникла дуже негарна ситуація: була бійка, коли люди протестували. Нині у мене є сто підписів, що люди проти тієї конструкції. Тому я звертаюся, аби мені надали відомості, на підставі яких документів підприємці отримали дозвіл розпочати свій бізнес на прибудинковій території», - сказав Поліщук.

Це звернення до мера підтримали.

Як вдалося з’ясувати, на прибудинковій території хоче встановити продуктову крамницю Шеремета Орися Юріївна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
іван Показати IP 25 Вересня 2014 11:15
спочатку звіт треба вимагати в нового члена виконкому муковоза -що зроблено а то він вже оростае мохом
Лучаникн Показати IP 25 Вересня 2014 11:27
Ага. і на сесії дівчаток журналістів кадрить) http://www.volynnews.com/news/authority/u-miskvykonkomi-holovnyy-militsioner-lutska/ друге фото жесть)
лучанка Показати IP 25 Вересня 2014 12:06
От гади,що роблять.Молодці люди, хай під своєї вілою влаштовує бізнес.Це вже буде масово люди. А будинок,який державний чи кооперативний? У нас також хотіли поставити сигаретний кіоск. Ми також вигнали вся дружно,довелося навіть до архітектора ходити,але не дали.Вони не мають права встановлювати нічого біля наших будинків є план забудови і там прописана вся земля.Гнати ,але всі дружно.Бандити та й годі.Вже все хочуть забрати,щоб наша дитина немала куди ступити ногою.
Коля Показати IP 25 Вересня 2014 13:34
Нехай ще звіт попросять по самовільному захоплені землі під кафе "Вогнеем і Мечем". Там навіть цей факт встановлений судом при розгляді кримінальної справи про самовільне захоплення землі і є вирок. А земля де була там і є. Для чого бюджету міста кошти за користування нею, вони більше потрібні особисто керівникам і депутатам міста.
Про Орисю Показати IP 25 Вересня 2014 17:46
Велика бізнес- вумен. Вміє ввійти в довіру , а потім обікрасти. Рідкісна тварь. Без честі , без сорому, що їй люди , вона переступила з своїм" хачеком" межу будь-яких моральних речей, люди для неї ніщо, а споювати народ бормотухою - це звично. Пройдисвітка, злодюга, аферистка по покликанню. " золотий тілець" - для неї все. За гроші не зупиниться ні перед чим. По заміжжі носила прізвище Левчук - бідна свекруха- проішачила на півночі півжиття , щоб дати сину можливість житив своїй квартирі , то ця грязь через суди змусила жінку відкуповувати у неї ж її ж житло . Взяти чуже, відібрати - це норма для цієї проходимки. Вірити їй не можна, а у " хачека" все схвачено , то і сходить поки що з рук... Але недовго осталось........... Віділлються їй сльози її працівників......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus