USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Романюку пропонували працювати за 1 гривню на рік

15 Квітня 2014 16:05
Кошти, які заробляє на своїй посаді Луцький міський голова, пропонували спрямувати на видатки бюджетникам.

Про це йшлося під час обговорення проекту змін до міського бюджету на 2014 рік під час позачергової сесії міської ради 15 квітня.

Депутат Андрій Осіпов запропонував внести зміни до проекту рішення. Так, він висунув пропозицію, враховуючи те, що «міський голова людина заможна та задекларував велику суму доходів», зменшити Миколі Романюку заробітну плату до символічної 1 гривні на рік. Видатки він пропонував розділити серед працівників бюджетної сфери.

Микола Романюк на це відповів, що його службовий оклад становить лише 3040 гривень.

Пропозицію Андрія Осіпова підтримали лише троє обранців луцької громади.

Нагадаємо, сьогодні оприлюднили декларацію доходів міського голови за 2013 рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Віталій Показати IP 15 Квітня 2014 16:07
Це Осіпов доречно сказав а ще в теперішній час. нехай чиновники і інші багаті "начальнички" посидять без зарплати їм це зовсім не буде во вред сім"ї !
сусід сусіда Романю Показати IP 15 Квітня 2014 16:23
Доцільніше було б, якби злодій осіпов виділив бюджетній сфері з того, що вкрав в "Західінкомбанку" (винен понад 6 млн.грн). Таких грошей вистачило б навіть збудувати дитячий садок. Або повернув ці кошти для виплати немічним старикам банківських заощаджень. Так було б ліпше, достойніше і патріотичніше, ніж заглядати в кишеню голови міста. А ще є пропозиція віддавати свої адвокатські гонорари на міський будинок дитини, самому ж жити на гривню і х** ссати. Так теж непогано. Смачно. А підтримує цього людиноненависника лише Бондарук, але і він незабаром загримить під фанфари.
Вітя Показати IP 15 Квітня 2014 16:54
По-моєму, що Осіпов, що Бондарук-обидва ще ті злодіякі, а вічно гризню затівають. Складається таке враження, що у них в особистому не клеїться, бо злі як пси, особливо Бондарук-циган-бррр...
Правдоруб Показати IP 15 Квітня 2014 16:55
Не можу зрозуміти. Оклад 3000. Тоді як може він за рік отримувати заробітну плату приблизно в 150.000 грн. Чи може він ще у когось отримує ЗП. Може він диверсант РФ?
11 до Правдоруб Показати IP 15 Квітня 2014 18:37
Наскільки розумію, 150 тис. - це задекларована сума. В декларацію включаються всі нарахування, без врахування податків і т.п. Реально отримана сума буде значно меншою, при такому окладі - приблизно 70-80 тис. грн. Біцльшу частину забирає слачений податок.
Анонім до 11 Показати IP 15 Квітня 2014 21:48
ну навіть якщо так то 70000\12=5833 і аж ніяк не 3000....... ТО ХТО БРЕХУН?????
до мера Показати IP 15 Квітня 2014 17:02
Романюк ще має місту доплачувати за заподіяну шкоду...І пожизненно
Лучанин Показати IP 15 Квітня 2014 18:30
Романюк не бідна людина, але всерівно збагачується відкатами від комуналки Луцьктепла та Водоканалу
Корінний лучанин Показати IP 15 Квітня 2014 21:35
Романюк будував свій життєвий шлях на компартійній основі МІЖ КРАПЕЛЬКАМИ : тихо , спокійно , непомітно, починаючи із буремних 90-х. Чуття лиса його не підвело та не занесло до відомої ПАРТІЇ РЕГІОНІВ та сімї ЯНЕКА . І в цьому його спасіння. А якби в нашій країні була вчасна ЛЮСТРАЦІЯ то не був би наш шанований мер із такими статками - на зарплаті в 3040грн. їх нажив ? " ПРИЗРАЧНО ВСЕ В ЭТОМ БУШУЮЩЕМ...!" В нашій країні, як бачимо, все можливо!
не корінний лучанин Показати IP 16 Квітня 2014 06:12
Все правильно, тільки не "чуття лиса", а аналітичний розум не підвів Романюка. Він ніколи не ліз в лайно (вибачте, в ПРигів чи щось подібне), не починав роботу на новій посаді з ремонту кабінетів, тому й був керівником, як башкалєнко, "від савла до павла". І до люстрації він завжди був готовий. А про чужі статки "корінному" не варто гадати по весняних заморозках: про це можуть сказати лише органи, які цим займаються. Хто ж в тому винен, що "корінний лучанин2 витрушує копійки на 100 г горілки.
Корінний лучанин до не корінний лучанин Показати IP 16 Квітня 2014 18:20
А КОМПАРТІЯ не ЛАЙНО КОНКРЕТНЕ? ТУДИ лізли щоб карєру зробити при "совдеповському" режимі і не треба мені тут всілякі байки розповідати. Про ЛЮСТРАЦІЮ ви тільки недавно почули бо стало ніби МОДНО говорити на цю тему! ЛЮСТРАЦІЯ - це також ЗАБОРОНА ( НАГОЛОШУЮ НА ЦЬОМУ!) займати керівні посади бувшим членам КПРС та КПУ !!! ЦЕ В ЧЕХІЇ та інших країнах так поступили!!! У нас це не зробили і маємо ПРОБЛЕМИ!!! Так що Романюку нічого тут би не світило! Був в КПРС, був атеїстом, поділяв ІДЕОЛОГІЮ КОМУНІЗМУ такого який пропагували в СРСР - НЕМАЄ ПРАВА ДАЛІ КЕРУВАТИ ! ВСЕ! А статки його це НЕЧЕСНІ ГРОШІ із ДУШКОМ - НЕХАЙ САМ ДОБРОВІЛЬНО ЗДАСТЬ ЛЕВОВУ ЧАСТИНУ ДЕРЖАВІ , НАРОДУ! А за витрушування копійок на ГОРІЛКУ я би КОНКРЕТНО по фізії заїхав- БО НАТУРІ СПОРТСМЕН І ВЗАГАЛІ НЕ П'Ю та не пив!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus