USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Романюк обіцяє зайнятися «Кромбергом енд Шубертом»

6 Листопада 2013 13:07
Керівники німецького заводу «Кромберг енд Шуберт» не бажають брати участі і розвитку інфраструктури міста. Цю ж саму проблему міський очільник побачив і на Гнідавському цукровому заводі.

Про це сказав Луцький міський голова Микола Романюк під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради сьогодні, 6 листопада.

Зі слів заступника Луцького міського голови Святослава Кравчука, хоча ці підприємства і користуються інфраструктурою, утім, допомоги від них не дочекатися.

Як пояснив Святослав Кравчук, з міського бюджету на ремонт доріг у Вересневому виділили понад мільйон гривень, але на сьогодні дорога вщент розбита вантажівками, що перевозять цукрові буряки. Також Микола Романюк наголосив, що просив у підприємств гроші на ремонт будинку культури, але йому відмовили.

Зазначимо, дитячий майданчик поблизу будинку культури обладнав благодійний фонд «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк».

Також міський голова повідомив, що «кромберги» обіцяли надати 1 мільйон гривень на прокладення нової тролейбусної лінії до підприємства, однак «віз і нині там».

«З ними буде серйозна розмова», - зазначив Микола Романюк, зауваживши, що цього року проведе виховну бесіду з керівниками великих заводів та підприємств.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
спостережливий Показати IP 6 Листопада 2013 13:35
НА ТАКОГО БЕЗВОЛЬНОГО МЕРА НІХТО НЕ РЕАГУЕ
Лучанин Показати IP 6 Листопада 2013 13:58
Мер правий, треба щось робити з Кромбергом Шубертом-------хай дійсно внесуть свій внесок в інфраструктуру міста.
Оля Показати IP 6 Листопада 2013 14:11
Прийшли рабовласники німці, мало того, що що зробили рабами наш дурний люд, то ще й нічого для міста не виділяють. Вигнати їх на фіг з нашого міста,хай у Німеччині своїй відкривають такий завод і так платять своїм людям, як нам копійки.Поробили нас рабами добровільно. Ще й другу чергу хочуть будувати.Люд дурний не йдіть туди працювати -це вже не смішно так себе не поважати.
111 до Оля Показати IP 6 Листопада 2013 16:18
ніхто нікого не жене туди палкою. якщо дурні- то хто їм суддя?
Юрій Показати IP 6 Листопада 2013 14:17
А навіщо там тролейбусна лінія, з таким графіком руху тролейбусів люди на роботу будуть запізнюватись.За ці кошти вони власним транспортом робочих привезуть не тільки із Луцьку ,а й області.А от дорогу біля себе могли б зробити.
Роман Показати IP 6 Листопада 2013 14:53
Дійсно, біля цукрового заводу вантажівки розбивають дорогу. Тільки весною поклали чудову дорогу, а зараз вже з'являються ями, з двох сторін стоять вантажівки не можна проїати, з них бруд летить, буряки, жом, це перетворило чудову дорогу на грунтову. Один раз проїдешся мусиш мити машину. Зобов'язати власників заводу ремонтувати покриття за власні кошти, а не за наші.
Александр Показати IP 6 Листопада 2013 15:03
Зато какую замечательную детскую площадку построил фонд Игоря Палицы! Вот что значит родной луцкий бизнесмен! Он еще и туалеты в городе обязательно построит, вот увидете!
Романюку Показати IP 6 Листопада 2013 15:09
хай твій приветбанк построїть якусь тролейбусну лінію, а то гавкати можна на всіх крім себе, крім того кромберг будується і дає нові робочі місця
Романюку Показати IP 6 Листопада 2013 15:38
І нехай його ПриВЕтбанк збудує дитячий майданчик поблизу 21 школи, як обіцяв. А синуля то його будиночок там будує))) А благоустрій не хоче робити.
Антон Показати IP 6 Листопада 2013 16:03
Нехай він краще займеться тими підприємствами які видають зарплату в конвертах, а на кромберзі заробітна плата вся легалізовано. Це підприємство платить офіційно всі податки в місцевий бюджет, крім того розширює виробництво, а таким чином створить нові робочі місця. Що ще потрібно меру. Нехай походить і подивиться скільки працює працівників без офіційного оформлення. От там і треба шукати.
лучанин до Антон Показати IP 8 Листопада 2013 11:44
В який Бюджет не знаєте то не говоріть на чиїй землі стоїть завод в яку сьльраду ідуть податки !!!!!!!!!?????
порада Показати IP 6 Листопада 2013 16:32
Пане мер, візміть 100 грам солі і насипте Кромбергу на ... прохідну)))
tolya Показати IP 6 Листопада 2013 19:31
На кромберзі сказали що виділять гроші після інфраструктурних вкладень буратін і пап карл...:-)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus