USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Романюк отримав від Президента за заслуги. Разом із ним – ще кілька волинян

20 Серпня 2008 13:13

Згідно з указом Президента України Віктора Ющенка, губернатор Волині та заступник голови облради отримають від глави держави нагороди з нагоди Дня Незалежності. Про це повідомляють 20 серпня «Волинські Новини».
Як ідеться в Указі Президента України № 726/2008 «Про відзначення державними нагородами України працівників підприємств, установ та організацій із нагоди Дня незалежності України», за значний особистий внесок у соціально-економічний, культурний розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення та з нагоди 17-ї річниці незалежності України у Волинській області  орден «За заслуги» ІІІ ступеня отримають голова Волинської обласної державної адміністрації Романюк Микола Ярославович і директора товариства «Гербор-холдинг»  міста Володимира-Волинського Борбелюк Олег Васильович.
Окрім цього, згідно з документом, Віктор Ющенко постановляє «нагородити орденом Данила Галицького Загреву Бориса Юхимовича – заступника голови Волинської обласної ради».
Також із нагоди свята багатьом волинянам присвоєно почесні звання. Зокрема «Заслужений лісівник України» – Смалю Петру Петровичу, голові правління, директорові спеціалізованого лісогосподарського акціонерного товариства «Тур» , «Заслужений лікар України» –  Комарницькій  Ірині Іванівні, лікареві-ендокринологу Волинської обласної клінічної лікарні, «Заслужений працівник освіти України » – Поповичу Михайлу Михайловичу, начальникові управління освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації, «Заслужений працівник сільського господарства України» – Кричкевичу Леонтію Дмитровичу, голові Ківерцівської районної державної адміністрації, «Заслужений працівник соціальної сфери України» Андреєвій Тетяні Іванівні, директорові виконавчої дирекції Волинського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, «Заслужений працівник сфери послуг України» – Мікулічу Володимиру Михайловичу, голові наглядової ради товариства «ПАККО Холдинг», місто Луцьк.
Довідково:
Питання, чи отримає голова Волинської облдержадміністрації нагороду, наразі залишаються відкритим. Адже в Указі Президента орденом «За заслуги» ІІІ ступеня Віктор Ющенко постановляє нагородити «РОМАНЮКА Мирослава Ярославовича – голову Волинської обласної державної адміністрації».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
перехожий Показати IP 20 Серпня 2008 15:19
Першим, кого перехрестили, був шахтар Стаханов. Після встановлення рекорду з видобутку вугілля газета "Правда" назвала його Олексієм. Це ж ім’я записали і в орденську книжку. Отак із Аристарха Стаханов став Олексієм. Так що віднині й Романюка доведеться величати Мирославом, бо традицій треба дотримуватися.
Віктор Показати IP 21 Серпня 2008 11:01
"Я думаю, що наступне, про що треба президенту подумати – як нагородити Чікотило. У нього теж непогані досягнення були", - сказала прем’єр-міністр під час прес-конференції у середу.
Віктор Показати IP 21 Серпня 2008 12:36
"Я думаю, що наступне, про що треба президенту подумати – як нагородити Чікотило. У нього теж непогані досягнення були", - сказала прем’єр-міністр під час прес-конференції у середу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus