USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Романюк пообіцяв гроші на велосипедний клуб

19 Вересня 2012 16:08
Міський голова Микола Романюк відзначив учасницю 30-х Олімпійських ігор у Лондоні велосипедистку Яну Бєломоїну та її тренера Віктора Ковальова.

Про це інформує відділ інформаційної роботи міської ради.

Так, сьогодні мер міста та голова Комітету по фізичній кільтурі та спорту міської ради Володимир Тонконог зустрілися з заслуженим тренером України Віктором Ковальовим і учасницею 30-х Олімпійських ігор в Лондоні Яною Бєломоїною.

Нагадаємо, що спортсменка - володарка Кубка світу і срібна призерка Чемпіонату світу з велоспорту (маунтінбайк).

Градоначальник оголосив Подяку міського голови за досягнуті високі результати у спорті й активну пропаганду здорового способу життя волинській спортсменці. А Віктор Ковальов отримав від міського очільника Почесну грамоту міського голови за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту в місті Луцьку та підготовку спортсменів міжнародного рівня.

Тренер подякував за нагороду і попросив фінансової допомоги для Луцького велосипедного клубу «Темп». За його словами, у ньому займається багато дітей і не завжди є можливість закупити необхідне обладнання чи поїхати на змагання. Романюк пообіцяв, при формуванні міського бюджету на наступний рік, виділити гроші на клуб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
дідо Показати IP 19 Вересня 2012 16:36
Нехай би Романюк розрахувався з будівельниками за залізничний міст до Варшавки. Люди без зарплати сидять бо місто винно мільйон гривень.
Лучанка Показати IP 19 Вересня 2012 16:39
Ще доріжки у м. Луцьк для велосипедестів зробіть, зробіть місце для їхньої стоянки, ВНУ колишні ВДУ, тепеішній СХУ обіцяв і де???? ДЕ?????!!!! Не бачу роботи нинішнього градоначальника "Сорбонни":)))) Зробіть дороги для велосипедестів врешті-решт і нехай буде покараний кожен той,хто збив велосипедиста за перевищення швидкості руху за кермом авто!!!
Байкер Показати IP 19 Вересня 2012 18:23
Щось ви Яні забагато регалій навішали. Вони виграла етап кубку світу, але не кубок. Та про категорії змагань не сказала, юніори чи жінки до 23 років.
Для Байкера до Байкер Показати IP 19 Вересня 2012 22:26
Серед жінок до 23 років Яна є кращим спортсменом року.І на всіх етапах кубку вона займала призові місця,більше-1.Регалій їй ніхто не вішає.Вона їх заробляє своєю наполегливістю і тяжкою працею.
Байкер до Для Байкера Показати IP 20 Вересня 2012 09:52
Ха-ха, дайте посилання на авторитетні сайти, де це таке опубліковано.
Для Байкера до Байкер Показати IP 22 Вересня 2012 00:26
Якби зацікавились інформацією,то знайшли би.Є дуже багато матеріалу по тому.А заздрість-дуже погана щтука!!!
любитель спорту Показати IP 20 Вересня 2012 11:02
Ні мер міста ні начальник спорту Тонконог не побажали успішного виступу на Олімпіаді не привітали з виступом спортсменів згадали одного тренера і ученицю та всунули грамоту Ковальову місяць по тому МОЛОДЦІ.
Чеширский Кот до любитель спорту Показати IP 20 Вересня 2012 12:24
Да, лучше бы помогли материально. Меня всегда возмущают праздничные салюты, в прямом смысле - "деньги на ветер". Кому они нужны? У нас мало нуждающихся или мы настолько богаты?
Інформація для любителів до любитель спорту Показати IP 22 Вересня 2012 00:31
Після Олімпіади Яна не змогла отримати "подяку"разом з усіма учасниками,так як знаходилась на черговому етапі Кубка Світу,де зайняла 2 місце в своїй категорії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus