USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Романюк попросив допомоги Уряду через Клімчука

8 Квітня 2013 11:00
Облдержадміністрація буде посередником у справі щодо виділення частини коштів із державного бюджету на придбання тролейбусів для Луцька.

Про це розповів голова Волинської ОДА Борис Клімчук під час оперативної наради 8 квітня.

Губернатор Волині розповів про те, що Луцький міський голова Микола Романюк хоче закупити тролейбуси для Луцька «на паях» з державою. Уже цього року мер Луцька планує придбати 10 тролейбусів, а наступного – удвічі більше.

«Місто порахувало свої можливості, держава виставляє свої умови. Наше завдання – бути посередниками, попрохати міністра і віце-прем’єр-міністра Олександра Вілкула, щоб ми увійшли в план держави на цей рік», - зазначив Борис Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
лучани Показати IP 8 Квітня 2013 11:03
Піднімати тариф треба та перестати обслуговувати пільговиків,якщо держава за них не платить. Тролейбусники повинні САМІ на себе заробляти,а не чекати подачок.
TFA до лучани Показати IP 8 Квітня 2013 11:59
Комунальний транспорт навіть у країнах Європи не є прибутковим, а тому живе на дотаціях. Інша справа, що в нас все робиться через одне місце.
лучани до TFA Показати IP 8 Квітня 2013 12:16
На дотаціях, а не у збитках.Коли за рахунок лучан возять пільговиків,яким безкоштовний проїзд обіцяла держава,а не місто.
TFA до лучани Показати IP 8 Квітня 2013 13:03
Ну так я і кажу, що в нас все робиться через одне місце. Держава не те, що не підтримує, а ще і палки в колеса вставляє.
пільговик до лучани Показати IP 8 Квітня 2013 13:26
Ти зароби, шановний, спочатку ці пільги, а потім пиши недолугі коментарі. Ті люди, що користуються пільгами, ВИКЛЮЧНО з вини Держави не можуть дозволити собі їздити навіть марпшрутками. Як не дивно, на жаль... І не треба тут розгортати дискусію, бо ті ж самі люди Інтернетом не користуються. В більшості своїй.
лучани до пільговик Показати IP 8 Квітня 2013 14:44
Коли тролейбусники пішли на страйк,бо держава не платила за пільговиків, то ЖОДНИЙ пільговик не прийшов підтримати страйкуючих.В цей період у пільговиків знайшлися гроші на маршрутках їздити. Пільговики -це дармоїди на шиї працюючих волинян.
Anonymous Показати IP 8 Квітня 2013 22:01
снять все пильги, оставить только пильги для инвалидов а когда с утра едешь и пентки пхаются в маршрутку это перебор .... а в троле они су*и ездят на халяву ... пеньки а**рели до ручки ... остальных проверить и какие они пильговики липовые .... а то развелось как тараканов....
водила Показати IP 11 Липня 2013 21:19
они вообще оборзевшие.нахальные эти пенсионеры они думают что все им можно нахаляву орут как недорезанные"ми заробили" что вы заработали?вы пенсию заработали а не льготный проезд.и развелось их как тараканов этих льготников.пусть вмагазин зайдут искажут что они"заробили" дадут им хлеб бесплатно или нет,и главное что их неберет ни жара ни холод ни что живучие как тараканы

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus